Ana içeriğe geç

Stripe, "Platform Payment'ın hesabınıza erişimi kaldırıldı" açıklamasını yaptı.

Kısa cevap: Payment for Stripe Stripe hesabınızdan ayrıldı. Banner Stripe ait, uygulamaya ait değil. Uygulamayı tekrar kullanmak için Stripe Dashboard Paneli'ndeki geçişi tamamlayın, ardından uygulamaya giriş yapın.

Neden oluyor?

Pankartın tamamı şu şekilde:

Platform Payment'ın hesabınıza erişimi kaldırıldı. Ancak, bazı ayarlar uygulamış olabilirler… Bu ayarları sıfırlamak için hesabınızı yeniden yapılandırın. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız, Ödeme Birimi ile iletişime geçin.

Bu, Stripe hesabınız ile Payment for Stripe arasındaki bağlantının kesildiği anlamına gelir. Bu, hesap payment.co/disconnect adresinden bağlantısı kesildiğinde veya Stripe kaldırıldığında gerçekleşir. Ödeme sisteminin uyguladığı ayarlar, siz geçişi yapana kadar hesapta kalır. Ödemeleriniz, tahsilatlarınız, müşterileriniz ve ürünleriniz Stripe hesabınızda kalır.

Eğer bağlantıyı kesmek istediyseniz

Stripe takip etme işlemi bittikten sonra bile hesabımın hala Payment tarafından kontrol edildiğini söylüyor. Geçiş adımlarını sorunsuz bir şekilde tamamlıyor.

Eğer yapmadıysanız ve uygulamayı kullanmaya devam etmek istiyorsanız...

  1. Stripe Dashboard panelinizde, öncelikle banner'dan geçişi tamamlayın.
  2. Uygulamayı açın ve Stripe ile Giriş Yap.

    Stripe ödeme ekranı ve "Stripe ile Giriş Yap" düğmesi

  3. Daha önce kullandığınız Stripe hesabını seçin.

Adım adım talimatlar: Stripe hesabınızı uygulamaya yeniden bağlayın. Uygulama bunun yerine yeni bir Stripe hesabı başlatırsa, "Uygulama benden yeni bir Stripe hesabı oluşturmamı istiyor" bölümüne bakın.

Bağlantıyı kimin kestiğinden emin değil misiniz? Bize Stripe hesap kimliğinizi ( acct_ ile başlar) gönderin, biz de inceleyelim.

Hâlâ sorun mu yaşıyorsunuz? Uygulama üzerinden bizimle iletişime geçin: Menüyü açın, Yardım dokunun, ardından sağ üst köşedeki posta simgesine tıklayın.

Bu makale yardımcı oldu mu?
0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü