Ana içeriğe geç

Bağlantıyı kestikten sonra bile Stripe hesabımın hala Payment tarafından kontrol edildiğini söylüyor.

Kısa cevap: Stripe Dashboard Panelinizde yapmanız gereken tek bir tıklama daha var. Payment for Stripe hesabınızın bağlantısını kestiğinde, Stripe sizden geçişi tamamlamanızı ister. Bunu yapana kadar hesabınız hala Payment tarafından kontrol ediliyormuş gibi görünür ve WooCommerce, MemberPress veya Pretix gibi diğer uygulamalar hesabınıza bağlanamaz.

Stripe Dashboard panelinizde buna benzer bir banner göreceksiniz:

Ödeme bölümünden ayarları yönetme bölümüne tam geçiş.

Hesabınız Ödeme sisteminden kaldırıldı, ancak ödemelerle ilgili olanlar da dahil olmak üzere bazı ayarları hesabınız için geçerli olmaya devam edebilir. Bu ayarları yönetmek için geçiş işlemini tamamlayın. Bunun yerine yeniden bağlanmak isterseniz support@pocketvendor.com adresinden Ödeme ekibiyle iletişime geçin.

Buton: Geçiş hesabı

Geçişi nasıl tamamlarım?

  1. Bir web tarayıcısı kullanarak Stripe Dashboard Paneline giriş yapın.
  2. "Ödeme bölümünden ayarları yönetme bölümüne geçişi tamamlayın" yazan afişi bulun.
  3. "Geçiş hesabı" na tıklayın ve onaylayın.

İşte bu kadar. Hesabınız tekrar normal bir Stripe hesabı oldu ve istediğiniz platformu bağlayabilirsiniz.

Afişi göremiyor musunuz?
Öncelikle, bağlantının kesildiğinden emin olun: Stripe Dashboard Bağlı uygulamalar bölümünü açın. Payment for Stripe hala listeleniyorsa, payment.co/disconnect adresinden bağlantıyı kesin ve ardından banner'ı kontrol etmek için geri dönün. Listelenmiyorsa ve Stripe hala hesabınızın kontrol altında olduğunu söylüyorsa, Stripe hesap kimliğinizi ( acct_ ile başlar) bize iletin, biz de Stripe ile sorunu çözeceğiz.

Stripe hesabınızı Payment uygulaması üzerinden mi yoksa S700 kurulumumuz aracılığıyla mı oluşturdunuz?
Bu hesaplar Payment for Stripe aracılığıyla oluşturulduğu için, bir hesabın serbest bırakılması Stripe tarafında ek bir adım gerektirebilir. Hesap kimliğinizi bize gönderin, biz hallederiz.

Bir şey kaybedecek miyim?
Hayır. Ödemeleriniz, para transferleriniz, müşterileriniz ve ürünleriniz Stripe hesabınızda kalır. Sadece Ödeme biriminin erişimi kaldırılır.

Daha sonra geri gelmek ister misiniz?
Önce geçiş işlemini tamamlayın, ardından Payment uygulamasına tekrar giriş yapın.

Bu makale yardımcı oldu mu?
0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü