Kort svar: Der er ét klik mere i dit Stripe Dashboard. Når Payment for Stripe afbryder forbindelsen til din konto, beder Stripe dig om at afslutte overdragelsen. Indtil du gør det, vises din konto stadig som kontrolleret af Payment – og andre apps som WooCommerce, MemberPress eller Pretix kan ikke oprette forbindelse til den.
Du vil se et banner som dette i dit Stripe Dashboard:
Fuldfør overgangen fra Betaling til administration af indstillinger.
Din konto er blevet fjernet fra Betaling, men nogle af deres indstillinger gælder muligvis stadig for din konto, herunder dem, der vedrører udbetalinger. Fuldfør overgangen for at administrere disse indstillinger. Kontakt Betaling på support@pocketvendor.com, hvis du i stedet vil genoprette forbindelsen.
Knap: Overfør konto
Sådan afslutter du overgangen
- Log ind på Stripe Dashboard i en webbrowser.
- Find banneret, der siger Fuldfør overgangen fra Betaling til Administrer indstillinger.
- Klik på Overfør konto og bekræft.
Det var det. Din konto er igen en almindelig Stripe konto, og du kan oprette forbindelse til den platform, du ønsker.
Kan du ikke se banneret?
Først skal du sørge for, at afbrydelsen er gået igennem: åbn Forbundne applikationer i dit Stripe Dashboard. Hvis Payment for Stripe stadig er angivet, skal du afbryde den på payment.co/disconnect og derefter komme tilbage for at hente banneret. Hvis den ikke er angivet, og Stripe stadig siger, at din konto er kontrolleret, skal du svare os med dit Stripe konto-ID (det starter med acct_), så løser vi det med Stripe.
Har du oprettet din Stripe konto i Payment eller i vores S700 opsætning?
Disse konti oprettes via Payment for Stripe, så det kan være et ekstra skridt for Stripe at frigive en. Send os dit konto-ID, så klarer vi det.
Vil jeg miste noget?
Nej. Dine betalinger, udbetalinger, kunder og produkter forbliver alle på din Stripe konto. Kun adgangen til Betalinger fjernes.
Vil du komme tilbage senere?
Færdiggør overgangen først, og log derefter ind på Payment igen.