Preskočiť na hlavný obsah

Stripe stále hlási, že môj účet je ovládaný službou Payment aj po odpojení

Stručná odpoveď: Stačí ešte jedno kliknutie: Preniesť účet na váš Stripe Dashboard. Kým to neurobíte, aplikácie ako WooCommerce, MemberPress alebo Pretix sa k vášmu účtu nebudú môcť pripojiť.

Na svojom Stripe Dashboard uvidíte banner, ako je tento:

Dokončite prechod z režimu Platba na správu nastavení.

Váš účet bol odstránený z Platobnej služby, ale niektoré z ich nastavení sa na váš účet môžu stále vzťahovať, vrátane nastavení týkajúcich sa výplat. Dokončite prechod na správu týchto nastavení. Ak sa chcete namiesto toho znova pripojiť, kontaktujte Platobnú službu na adrese support@pocketvendor.com.

Tlačidlo: Prechodový účet

Ako dokončiť prechod

  1. Prihláste sa do Stripe Dashboard vo webovom prehliadači.
  2. Nájdite banner s nápisom Dokončený prechod z časti Platba na správu nastavení.
  3. Kliknite na Prevod účtu a potvrďte.

To je všetko. Váš účet je opäť bežným účtom Stripe a môžete sa pripojiť k akejkoľvek platforme, ktorú chcete.

Nevidíte banner?
Najprv sa uistite, že odpojenie prebehlo úspešne: otvorte Pripojené aplikácie na Stripe Dashboard. Ak je Payment for Stripe stále uvedená, odpojte ju na payment.co/disconnect a potom sa vráťte pre banner. Ak nie je uvedená a Stripe stále uvádza, že váš účet je spravovaný, odpovedzte nám s ID vášho účtu Stripe (začína sa na acct_) a my to so Stripe vyriešime.

Vytvorili ste si účet Stripe v aplikácii Payment alebo v našom nastavení S700?
Tieto účty sú nastavené prostredníctvom Payment for Stripe, takže ich uvoľnenie môže byť pre Stripe krokom navyše. Pošlite nám svoje ID účtu a my sa o to postaráme.

Stratím niečo?
Nie. Vaše platby, výplaty, zákazníci a produkty zostávajú vo vašom účte Stripe. Odoberie sa iba prístup pre platobné služby.

Chcete sa vrátiť neskôr?
Najprv dokončite prechod a potom sa znova prihláste do Payment aplikácie.

Pomohol Vám tento článok?
0 z 0 to považovali za užitočné