Kort svar: Payment for Stripe ble koblet fra Stripe kontoen din. Banneret tilhører Stripe, ikke appen. For å bruke appen igjen, fullfør overgangen i Stripe Dashboard ditt, og logg deretter på appen.
Hvorfor det skjer
Hele banneret lyder:
Tilgangen til Platform Payment er fjernet fra kontoen din. De kan imidlertid ha aktivert innstillinger ... Overfør kontoen din for å tilbakestille disse innstillingene. Kontakt Payment hvis du tror dette var en feil.
Det betyr at forbindelsen mellom Stripe kontoen din og Payment for Stripe ble avsluttet. Dette skjer når kontoen kobles fra payment.co/disconnect, eller fjernes i Stripe. Innstillingene som ble brukt i Payment forblir på kontoen inntil du overfører den. Betalinger, utbetalinger, kunder og produkter forblir på Stripe kontoen din.
Hvis du mente å koble fra
Følg Stripe sier fortsatt at kontoen min kontrolleres av Payment etter at jeg har koblet fra. Den går gjennom overgangstrinnet.
Hvis du ikke gjorde det, og ønsker å fortsette å bruke appen
- I Stripe Dashboard ditt fullfører du overgangen fra banneret først.
- Åpne appen og trykk på Logg inn med Stripe.
- Velg den samme Stripe kontoen du brukte før.
Fullstendige trinn: Koble Stripe-kontoen din til appen på nytt. Hvis appen starter en ny Stripe-konto i stedet, se Appen ber meg om å opprette en ny Stripe-konto.
Er du usikker på hvem som koblet den fra? Send oss Stripe konto-ID-en din (den starter med acct_), så ser vi på det.
Fortsatt fastlåst? Kontakt oss fra appen: åpne menyen, trykk på Hjelp, og deretter på e-postikonet øverst til høyre.