Hopp til hovedinnholdet

Stripe sier fortsatt at kontoen min kontrolleres av Payment etter at jeg har koblet fra.

Kort svar: Det er ett klikk til i Stripe Dashboard ditt. Når Payment for Stripe kobler fra kontoen din, ber Stripe deg om å fullføre overføringen. Inntil du gjør det, vises kontoen din fortsatt som kontrollert av Payment – og andre apper som WooCommerce, MemberPress eller Pretix kan ikke koble til den.

Du vil se et banner som dette i Stripe Dashboard ditt:

Fullfør overgangen fra Betaling til Administrer innstillinger.

Kontoen din er fjernet fra Betaling, men noen av innstillingene kan fortsatt gjelde for kontoen din, inkludert de som gjelder utbetalinger. Fullfør overgangen for å administrere disse innstillingene. Kontakt Betaling på support@pocketvendor.com hvis du ønsker å koble til på nytt i stedet.

Knapp: Overgangskonto

Slik fullfører du overgangen

  1. Logg inn på Stripe Dashboard i en nettleser.
  2. Finn banneret som sier Fullfør overgangen fra Betaling til Administrer innstillinger.
  3. Klikk på Overfør konto og bekreft.

Det var det. Kontoen din er en vanlig Stripe konto igjen, og du kan koble til hvilken som helst plattform du ønsker.

Ser du ikke banneret?
Først må du sørge for at frakoblingen gikk gjennom: åpne Tilkoblede applikasjoner i Stripe Dashboard ditt. Hvis Payment for Stripe fortsatt er oppført, kobler du den fra på payment.co/disconnect, og kommer deretter tilbake for å hente banneret. Hvis den ikke er oppført og Stripe fortsatt sier at kontoen din er kontrollert, svarer du oss med Stripe konto-ID-en din (den starter med acct_), så ordner vi det med Stripe.

Opprettet du Stripe kontoen din i Payment eller S700-oppsettet vårt?
Disse kontoene er satt opp gjennom Payment for Stripe, så det å frigi en kan være et ekstra steg fra Stripe side. Send oss konto-ID-en din, så ordner vi det.

Vil jeg miste noe?
Nei. Betalingene, utbetalingene, kundene og produktene dine forblir på Stripe kontoen din. Bare tilgangen til Payment fjernes.

Vil du komme tilbake senere?
Fullfør overgangen først, og logg deretter på Payment på nytt.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig