Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ακύρωση του προγράμματος Teams ή αποσύνδεση της εφαρμογής

Σύντομη απάντηση: Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης συνδρομής εκτός εάν χρησιμοποιείτε Teams. Η εφαρμογή δεν έχει μηνιαία χρέωση. Για να σταματήσετε να τη χρησιμοποιείτε, αποσυνδέστε τον λογαριασμό σας Stripe. Οι κάτοχοι Teams ακυρώνουν από τον πίνακα ελέγχου Teams.

Πώς μπορώ να ακυρώσω το πρόγραμμα Teams μου;

  1. Συνδεθείτε στο enterprise.payment.co με τον λογαριασμό κατόχου.
  2. Ανοιχτό Σχέδιο & Χρέωση.

    Πίνακας ελέγχου επιχείρησης: μενού με Χρήστες, Προσαρμογή εφαρμογής και Πρόγραμμα & Χρέωση, καθώς και δραστηριότητα ομάδας και Εξαγωγή CSV

  3. Πατήστε Διαχείριση συνδρομής. Αυτό ανοίγει τη σελίδα χρέωσης της Stripe για το πρόγραμμά σας, όπου μπορείτε να το ακυρώσετε.

Μόλις λήξει το πρόγραμμα, η χρέωση της εφαρμογής σας επιστρέφει στο τυπικό 1,2%. Η ακύρωση σταματά τις μελλοντικές χρεώσεις. Δεν επιστρέφουμε το υπόλοιπο της περιόδου χρέωσης για την οποία έχετε ήδη πληρώσει.

Πώς μπορώ να αποσυνδέσω τον λογαριασμό μου Stripe;

  1. Μεταβείτε στο paymentforstripe.com/disconnect και πατήστε Αποσύνδεση του λογαριασμού σας Stripe.
  2. Συνδεθείτε στο Stripe για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας.
  3. Ελέγξτε το όνομα της επιχείρησης, το email και το αναγνωριστικό λογαριασμού και, στη συνέχεια, πατήστε Αποσύνδεση λογαριασμού.

Μπορείτε να ελέγξετε ξανά ότι λειτούργησε στο dashboard.stripe.com/account/applications. Η αποσύνδεση ακυρώνει επίσης αμέσως ένα πρόγραμμα Teams.

Τι συμβαίνει με τις πληρωμές και τα δεδομένα μου;

Τίποτα δεν διαγράφεται. Ο λογαριασμός σας Stripe, το ιστορικό πληρωμών και οι πληρωμές σας παραμένουν ακριβώς εκεί που βρίσκονται στο Stripe. Η εφαρμογή απλώς δεν μπορεί πλέον να δεχτεί πληρωμές για αυτόν τον λογαριασμό. Αλλάξατε γνώμη; Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε ξανά με Stripe.

Η αποσύνδεση είναι το ίδιο πράγμα;

Όχι. Αποσύνδεση στην εφαρμογή απλώς αποσυνδέει το συγκεκριμένο τηλέφωνο ή tablet. Ο λογαριασμός σας Stripe παραμένει συνδεδεμένος. Χρησιμοποιήστε την παραπάνω σελίδα αποσύνδεσης για να διακόψετε πλήρως τους δεσμούς.

Stripe μου ζητάει να κάνω "Μετάβαση σε λογαριασμό".

Αυτό είναι το τελευταίο βήμα αποσύνδεσης. Να τι σημαίνει: Ολοκλήρωση της μετάβασης του λογαριασμού Stripe μετά την κατάργηση της εξουσιοδότησης.

Θέλετε να κλείσετε και τον λογαριασμό σας Stripe;

Αποσυνδεθείτε πρώτα και, στη συνέχεια, κλείστε τον από τον Stripe Dashboard. Περισσότερα εδώ: Πώς μπορώ να κλείσω τον λογαριασμό μου;

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
0 στους 0 το βρήκαν χρήσιμο