Σύντομη απάντηση: Προσθέτετε προσωπικό στον εταιρικό σας λογαριασμό στη διεύθυνση enterprise.payment.co. Κάθε μέλος του προσωπικού μπορεί να χρεώνει και να επιστρέφει χρήματα. Δεν υπάρχει ξεχωριστός ρόλος "μόνο χρέωσης". Αυτό που μπορείτε να ελέγξετε είναι ποια μενού βλέπουν και πώς συμπεριφέρεται η ολοκλήρωση της αγοράς για όλους.
Προσθήκη μέλους του προσωπικού
- Συνδεθείτε στο enterprise.payment.co και ανοίξτε την ενότητα Χρήστες.
- Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη χρήστη.
- Εισαγάγετε το πλήρες όνομά τους, Email και έναν Κωδικός πρόσβασης (τουλάχιστον 12 χαρακτήρες) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία χρήστη.
- Μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης απευθείας μαζί τους. Το email που λαμβάνουν περιέχει συνδέσμους λήψης και βοήθεια σύνδεσης, αλλά όχι τον κωδικό πρόσβασης.
Για να προσθέσετε χρήστες, χρειάζεστε έναν συνδεδεμένο λογαριασμό Stripe και ένα ενεργό πρόγραμμα. Εάν λείπει η επιλογή Προσθήκη χρήστη, επιλέξτε Πρόγραμμα & Χρέωση.
Τι μπορεί να κάνει το προσωπικό
Το προσωπικό μπορεί να δημιουργεί χρεώσεις και να επεξεργάζεται επιστροφές χρημάτων εκ μέρους σας. Δεν μπορούν να δουν τα οικονομικά σας στοιχεία, να συνδεθούν στον λογαριασμό σας Stripe ή στον ιστότοπο της Enterprise. Δεν μπορούν επίσης να προσθέσουν προϊόντα στην εφαρμογή.
Τι μπορείτε να ελέγξετε
- Μενού: στο App Customization, απενεργοποιήστε Πληρωμές, Πελάτες, Τιμολόγια, Σύνδεσμοι πληρωμής, Συνδρομές, Κουπόνια, ή Αναλήψεις για να τα αποκρύψετε από την εφαρμογή της ομάδας σας.
- Ολοκλήρωση αγοράς: φιλοδώρημα ( Κάθε συσκευή αποφασίζει, Ζητήστε πάντα φιλοδώρημα, Ποτέ μην ζητάτε φιλοδώρημα), Επιτρέψτε τη χρέωση υπαρχόντων πελατών και Έναρξη στη λίστα προϊόντων.
Οι αλλαγές φτάνουν στις εφαρμογές την επόμενη φορά που θα τις ανοίξετε.
Μπορώ να εμποδίσω ένα άτομο να επιστρέψει χρήματα;
Όχι σήμερα. Οι επιστροφές χρημάτων είναι οι ίδιες για κάθε μέλος του προσωπικού. Η απόκρυψη του μενού Πληρωμές κρατά το προσωπικό μακριά από προηγούμενες πωλήσεις. Για να καταργήσετε την πρόσβαση για ένα άτομο, χρησιμοποιήστε Αποσύνδεση ή Διαγραφή δίπλα στο όνομά του στην ενότητα Χρήστες.
Αφαίρεση ή αποσύνδεση προσωπικού
Κάντε κλικ στην επιλογή Αποσύνδεση σε μια γραμμή για να αποσυνδέσετε αυτό το άτομο από την εφαρμογή για κινητά στην επόμενη ενέργειά του. Η επιλογή Αποσύνδεση όλων των χρηστών εκτελεί αυτήν την ενέργεια για όλη την ομάδα. Διαγραφή καταργεί τον χρήστη.