Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κοινή χρήση συσκευής μεταξύ του προσωπικού χωρίς να μπερδεύονται οι πωλήσεις

Σύντομη απάντηση: Δώστε σε κάθε μέλος του προσωπικού τα δικά του στοιχεία σύνδεσης για την επιχείρηση και ζητήστε του να αποσυνδεθεί όταν παραδώσει τη συσκευή. Κάθε πώληση με κάρτα φέρει ετικέτα με το email του ατόμου που την παρέλαβε, ώστε να γνωρίζετε πάντα ποιος τηλεφώνησε σε τι — ακόμα και σε ένα κοινόχρηστο τηλέφωνο ή tablet.

Δεν μπορούμε απλώς να χρησιμοποιήσουμε την εναλλαγή λογαριασμών;

Όχι για το προσωπικό. Η εναλλαγή λογαριασμών μετακινείται μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών Stripe (ας πούμε, δύο ξεχωριστών επιχειρήσεων). Όλοι στην ομάδα Enterprise χρεώνουν τον ίδιο λογαριασμό Stripe, επομένως η συσκευή διατηρεί ένα όνομα σύνδεσης για αυτήν κάθε φορά. Για να αλλάξετε ποιος πουλάει, αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά.

Πώς μπορώ να δώσω τη συσκευή στον επόμενο;

  1. Ανοίξτε το μενού — το εικονίδιο ατόμου επάνω αριστερά σε iPhone και iPad ή το εικονίδιο μενού σε Android.
  2. Πατήστε Αποσύνδεση (iPhone και iPad) ή Αποσύνδεση (Android).
  3. Στην οθόνη καλωσορίσματος, πατήστε το μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Εταιρική σύνδεση.
  4. Το επόμενο άτομο συνδέεται με το δικό του email και κωδικό πρόσβασης.

Παράλειψη Κατάργηση λογαριασμού από αυτήν τη συσκευή για αλλαγή βάρδιας. Η αποσύνδεση διατηρεί τις ρυθμίσεις της συσκευής και τη ρύθμιση της συσκευής ανάγνωσης καρτών. η αφαίρεση τα σβήνει.

Πώς μπορώ να δω ποιος έκανε κάθε πώληση;

  • Πίνακας ελέγχου επιχείρησης: συνδεθείτε στο enterprise.payment.co. Η δραστηριότητα της ομάδας παραθέτει τις χρεώσεις κάθε μέλους της ομάδας, τον όγκο και την τελευταία φορά που ήταν ενεργό. Πατήστε Εξαγωγή CSV για ένα αρχείο.
  • Stripe Dashboard: ανοίξτε οποιαδήποτε πληρωμή με κάρτα. Τα μεταδεδομένα της περιλαμβάνουν το enterprise_email — τα στοιχεία σύνδεσης που την χρησιμοποίησαν.

Μπορώ να αποσυνδέσω κάποιον από απόσταση;

Ναι. Στη σελίδα Χρήστες στο enterprise.payment.co, χρησιμοποιήστε την Αποσύνδεση δίπλα σε ένα μέλος της ομάδας ή Αποσυνδέστε όλους τους χρήστες. Θα αποσυνδεθούν την επόμενη φορά που θα κάνουν οτιδήποτε στην εφαρμογή.

Τι γίνεται αν η ομάδα μου συνδεθεί με Stripe;

Stripe επιτρέπει μόνο στους Διαχειριστές να συνδέουν εφαρμογές και οι πωλήσεις δεν επισημαίνονται ανά άτομο με αυτόν τον τρόπο. Το Payment Enterprise προσθέτει συνδέσεις προσωπικού μόνο με χρέωση που δεν μπορούν να δουν τα οικονομικά σας ή να συνδεθούν στο Stripe. Περισσότερα εδώ: Πώς μπορώ να επιτρέψω σε επιπλέον χρήστες του λογαριασμού μου Stripe να χρησιμοποιούν την εφαρμογή χωρίς να εκχωρήσω δικαιώματα Διαχειριστή;

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
0 στους 0 το βρήκαν χρήσιμο