Σύντομη απάντηση: Υπάρχει ένα ακόμα κλικ: Μετάβαση λογαριασμού στον Stripe Dashboard. Μέχρι να το κάνετε εσείς, εφαρμογές όπως το WooCommerce, το MemberPress ή το Pretix δεν μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό σας.
Θα δείτε ένα banner όπως αυτό στον Stripe Dashboard:
Ολοκληρώστε τη μετάβαση από την Πληρωμή στη διαχείριση ρυθμίσεων.
Ο λογαριασμός σας έχει αφαιρεθεί από το Payment, αλλά ορισμένες από τις ρυθμίσεις τους ενδέχεται να εξακολουθούν να ισχύουν για τον λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τις πληρωμές. Ολοκληρώστε τη μετάβαση για να διαχειριστείτε αυτές τις ρυθμίσεις. Επικοινωνήστε με το Payment στη διεύθυνση support@pocketvendor.com εάν θέλετε να επανασυνδεθείτε.
Κουμπί: Λογαριασμός μετάβασης
Πώς να ολοκληρώσετε τη μετάβαση
- Συνδεθείτε στον Stripe Dashboard σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
- Βρείτε το banner που αναφέρει Ολοκλήρωση μετάβασης από την Πληρωμή στη διαχείριση ρυθμίσεων.
- Κάντε κλικ στην επιλογή Μετάβαση λογαριασμού και επιβεβαιώστε.
Αυτό είναι όλο. Ο λογαριασμός σας είναι και πάλι ένας κανονικός λογαριασμός Stripe και μπορείτε να συνδεθείτε σε όποια πλατφόρμα θέλετε.
Δεν βλέπετε το banner;
Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι η αποσύνδεση ολοκληρώθηκε: ανοίξτε τις Συνδεδεμένες εφαρμογές στον Stripe Dashboard. Εάν Payment for Stripe εξακολουθεί να εμφανίζεται, αποσυνδέστε την από τη διεύθυνση payment.co/disconnect και, στη συνέχεια, επιστρέψτε για το banner. Εάν δεν εμφανίζεται και Stripe εξακολουθεί να λέει ότι ο λογαριασμός σας ελέγχεται, απαντήστε μας με το αναγνωριστικό λογαριασμού Stripe (ξεκινά με acct_) και θα το διευθετήσουμε με Stripe.
Δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας Stripe μέσα από την εφαρμογή Payment ή από τη ρύθμιση S700 μας;
Αυτοί οι λογαριασμοί δημιουργούνται μέσω Payment for Stripe, επομένως η απελευθέρωση ενός μπορεί να αποτελέσει ένα επιπλέον βήμα από την πλευρά της Stripe. Στείλτε μας το αναγνωριστικό του λογαριασμού σας και θα το χειριστούμε εμείς.
Θα χάσω τίποτα;
Όχι. Οι πληρωμές, οι πληρωμές, οι πελάτες και τα προϊόντα σας παραμένουν στον λογαριασμό σας Stripe. Μόνο η πρόσβαση του Payment καταργείται.
Θέλετε να επιστρέψετε αργότερα;
Ολοκληρώστε πρώτα τη μετάβαση και, στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά στην εφαρμογή Payment.