Σύντομη απάντηση: Payment for Stripe αποσυνδέθηκε από τον λογαριασμό σας στο Stripe. Το banner είναι του Stripe, όχι της εφαρμογής. Για να χρησιμοποιήσετε ξανά την εφαρμογή, ολοκληρώστε τη μετάβαση στον Stripe Dashboard και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στην εφαρμογή.
Γιατί συμβαίνει
Το πλήρες πανό αναφέρει:
Η πρόσβαση της πλατφόρμας πληρωμών έχει καταργηθεί από τον λογαριασμό σας. Ωστόσο, ενδέχεται να έχουν εφαρμόσει ρυθμίσεις... Μεταβείτε στον λογαριασμό σας για να επαναφέρετε αυτές τις ρυθμίσεις. Επικοινωνήστε με την πληρωμή εάν πιστεύετε ότι πρόκειται για λάθος.
Αυτό σημαίνει ότι η σύνδεση μεταξύ του λογαριασμού σας Stripe και Payment for Stripe τερματίστηκε. Αυτό συμβαίνει όταν ο λογαριασμός αποσυνδεθεί από το payment.co/disconnect ή καταργηθεί από το Stripe. Οι ρυθμίσεις που εφάρμοσε το Payment παραμένουν στον λογαριασμό μέχρι να τον μεταφέρετε. Οι πληρωμές, οι πληρωμές, οι πελάτες και τα προϊόντα σας παραμένουν στον λογαριασμό σας Stripe.
Αν σκόπευες να αποσυνδεθείς
Το Follow Stripe εξακολουθεί να λέει ότι ο λογαριασμός μου ελέγχεται από Payment μετά την αποσύνδεση. Οδηγεί στο βήμα μετάβασης.
Αν δεν το κάνατε και θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή
- Στον Stripe Dashboard, ολοκληρώστε πρώτα τη μετάβαση από το banner.
- Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε Σύνδεση με τη Stripe.
- Επιλέξτε τον ίδιο λογαριασμό Stripe που χρησιμοποιήσατε προηγουμένως.
Πλήρη βήματα: Επανασυνδέστε τον λογαριασμό Stripe στην εφαρμογή. Εάν η εφαρμογή ξεκινήσει έναν νέο λογαριασμό Stripe, ανατρέξτε στην ενότητα Η εφαρμογή μου ζητά να δημιουργήσω έναν νέο λογαριασμό Stripe.
Δεν είστε σίγουροι ποιος το αποσύνδεσε; Στείλτε μας το αναγνωριστικό του λογαριασμού σας Stripe (ξεκινά με acct_) και θα το ελέγξουμε.
Ακόμα κολλήσατε; Επικοινωνήστε μαζί μας από την εφαρμογή: ανοίξτε το μενού, πατήστε Βοήθεια και, στη συνέχεια, το εικονίδιο email επάνω δεξιά.