Σύντομη απάντηση: υπάρχει ένα ακόμη κλικ στον Stripe Dashboard. Όταν Payment for Stripe αποσυνδέσει τον λογαριασμό σας, Stripe σας ζητά να ολοκληρώσετε την μεταβίβαση. Μέχρι να το κάνετε αυτό, ο λογαριασμός σας εξακολουθεί να εμφανίζεται ως ελεγχόμενος από Payment — και άλλες εφαρμογές όπως το WooCommerce, το MemberPress ή το Pretix δεν μπορούν να συνδεθούν σε αυτόν.
Θα δείτε ένα banner όπως αυτό στον Stripe Dashboard:
Πώς να ολοκληρώσετε τη μετάβαση
- Συνδεθείτε στον Stripe Dashboard σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
- Βρείτε το banner που αναφέρει Ολοκλήρωση μετάβασης από την Πληρωμή στη διαχείριση ρυθμίσεων.
- Κάντε κλικ στην επιλογή Μετάβαση λογαριασμού και επιβεβαιώστε.
Αυτό είναι όλο. Ο λογαριασμός σας είναι και πάλι ένας κανονικός λογαριασμός Stripe και μπορείτε να συνδεθείτε σε όποια πλατφόρμα θέλετε.
Δεν βλέπετε το banner;
Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι η αποσύνδεση ολοκληρώθηκε: ανοίξτε τις Συνδεδεμένες εφαρμογές στον Stripe Dashboard. Εάν Payment for Stripe εξακολουθεί να εμφανίζεται, αποσυνδέστε την από τη διεύθυνση payment.co/disconnect και, στη συνέχεια, επιστρέψτε για το banner. Εάν δεν εμφανίζεται και Stripe εξακολουθεί να λέει ότι ο λογαριασμός σας ελέγχεται, απαντήστε μας με το αναγνωριστικό λογαριασμού Stripe (ξεκινά με acct_) και θα το διευθετήσουμε με Stripe.
Δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας Stripe μέσα από την εφαρμογή Payment ή την εγκατάσταση S700 μας;
Αυτοί οι λογαριασμοί δημιουργούνται μέσω Payment for Stripe, επομένως η απελευθέρωση ενός μπορεί να αποτελέσει ένα επιπλέον βήμα από την πλευρά της Stripe. Στείλτε μας το αναγνωριστικό του λογαριασμού σας και θα το χειριστούμε εμείς.
Θα χάσω τίποτα;
Όχι. Οι πληρωμές, οι πληρωμές, οι πελάτες και τα προϊόντα σας παραμένουν στον λογαριασμό σας Stripe. Μόνο η πρόσβαση του Payment καταργείται.
Θέλετε να επιστρέψετε αργότερα;
Ολοκληρώστε πρώτα τη μετάβαση και, στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά στην εφαρμογή Payment.
Σχόλια
0 σχόλια
Το άρθρο είναι κλειστό για σχόλια.