Przejdź do głównej zawartości

Stripe informuje: „Dostęp do platformy Payment został usunięty z Twojego konta”

Krótka odpowiedź: Payment for Stripe została odłączona od Twojego konta Stripe. Baner należy do Stripe, a nie do aplikacji. Aby ponownie korzystać z aplikacji, zakończ proces przenoszenia w Stripe Dashboard, a następnie zaloguj się do aplikacji.

Dlaczego tak się dzieje

Pełna treść baneru brzmi:

Dostęp do Platformy Płatności został usunięty z Twojego konta. Możliwe jednak, że zastosowali oni inne ustawienia… Przenieś swoje konto, aby je zresetować. Skontaktuj się z Payments, jeśli uważasz, że to pomyłka.

Oznacza to, że połączenie między Twoim kontem Stripe a Payment for Stripe zostało zakończone. Dzieje się tak, gdy konto zostanie odłączone od payment.co/disconnect lub usunięte ze Stripe. Ustawienia zastosowane przez Payment pozostają na koncie do momentu przeniesienia. Twoje płatności, wypłaty, klienci i produkty pozostają na Twoim koncie Stripe.

Jeśli miałeś na myśli rozłączenie

Stripe nadal wyświetla komunikat, że moje konto jest kontrolowane przez Payment po rozłączeniu. Przeprowadza użytkownika przez etap przejścia.

Jeśli tego nie zrobiłeś i chcesz nadal korzystać z aplikacji

  1. W Stripe Dashboard najpierw zakończ przejście od banera.
  2. Otwórz aplikację i kliknij Zaloguj się przez Stripe.

    Płatność za ekran powitalny Stripe z przyciskiem Zaloguj się za pomocą Stripe

  3. Wybierz to samo konto Stripe, którego używałeś wcześniej.

Pełna instrukcja: Połącz ponownie swoje konto Stripe z aplikacją. Jeśli aplikacja zamiast tego utworzy nowe konto Stripe, zobacz „Aplikacja prosi mnie o utworzenie nowego konta Stripe ”.

Nie wiesz, kto odłączył urządzenie? Wyślij nam swój identyfikator konta Stripe (zaczyna się od acct_), a my to sprawdzimy.

Nadal masz problem? Skontaktuj się z nami przez aplikację: otwórz menu, dotknij Pomoc, a następnie ikony poczty w prawym górnym rogu.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0