Skip to main content

Stripe kaže "Pristup Platform Paymenta je uklonjen s vašeg računa"

Kratak odgovor: Payment for Stripe je prekinuto s vašeg Stripe računa. Banner je Stripe, a ne aplikacije. Da biste ponovno koristili aplikaciju, dovršite prijelaz na svojoj Stripe Dashboard, a zatim se prijavite u aplikaciju.

Zašto se to događa

Cijeli transparent glasi:

Pristup Platforme za plaćanje uklonjen je s vašeg računa. Međutim, moguće je da su primijenili postavke… Prebacite svoj račun kako biste resetirali te postavke. Obratite se Platformi za plaćanje ako mislite da je to bila pogreška.

To znači da je veza između vašeg Stripe računa i Payment for Stripe prekinuta. To se događa kada se račun prekine s payment.co/disconnect ili se ukloni u Stripe. Postavke koje je Payment primijenio ostaju na računu dok ih ne prenesete. Vaša plaćanja, isplate, kupci i proizvodi ostaju na vašem Stripe računu.

Ako ste namjeravali prekinuti vezu

Follow Stripe i dalje prikazuje da moj račun kontrolira Payment nakon prekida veze. Vodi vas kroz korak prijelaza.

Ako niste, a želite nastaviti koristiti aplikaciju

  1. U svojoj Stripe Dashboard prvo dovršite prijelaz s bannera.
  2. Otvorite aplikaciju i dodirnite Prijavite se putem Stripea.

    Zaslon dobrodošlice za plaćanje Stripea s gumbom Prijava putem Stripea

  3. Odaberite isti Stripe račun koji ste prije koristili.

Potpuni koraci: Ponovno povežite svoj Stripe račun s aplikacijom. Ako aplikacija umjesto toga pokrene novi Stripe račun, pogledajte Aplikacija me traži da stvorim novi Stripe račun.

Niste sigurni tko ga je isključio? Pošaljite nam svoj Stripe ID računa (počinje s acct_) i mi ćemo provjeriti.

Još uvijek imate problema? Kontaktirajte nas iz aplikacije: otvorite izbornik, dodirnite Pomoć, a zatim ikonu pošte u gornjem desnom kutu.

Je li ovaj članak bio koristan?
0 ljudi od 0 je reklo da je ovo korisno