Kratak odgovor: postoji još jedan klik na vašoj Stripe Dashboard. Kada Payment for Stripe prekine vezu s vašim računom, Stripe vas traži da dovršite primopredaju. Dok to ne učinite, vaš će se račun i dalje prikazivati kao da ga kontrolira Payment - i druge aplikacije poput WooCommercea, MemberPressa ili Pretixa ne mogu se povezati s njim.
Na svojoj Stripe Dashboard vidjet ćete banner poput ovog:
Kako završiti tranziciju
- Prijavite se na Stripe Dashboard u web pregledniku.
- Pronađite banner s natpisom Potpuni prijelaz s postavke Plaćanje na upravljanje postavkama.
- Kliknite Prijelaz računa i potvrdite.
To je to. Vaš račun je opet obični Stripe račun i možete se povezati s bilo kojom platformom koju želite.
Ne vidite baner?
Prvo provjerite je li prekid veze uspješno obavljen: otvorite Povezane aplikacije na svojoj Stripe Dashboard. Ako je Payment for Stripe još uvijek naveden, prekinite ga na payment.co/disconnect, a zatim se vratite po banner. Ako nije naveden, a Stripe i dalje pokazuje da je vaš račun kontroliran, odgovorite nam s ID-om svog Stripe računa (počinje s acct_) i mi ćemo to riješiti sa Stripe.
Jeste li kreirali svoj Stripe račun unutar aplikacije Payment ili naše S700 postavke?
Ti su računi postavljeni putem Payment for Stripe, tako da otpuštanje jednog može biti dodatni korak za Stripe. Pošaljite nam svoj ID računa i mi ćemo se time pozabaviti.
Hoću li išta izgubiti?
Ne. Vaša plaćanja, isplate, kupci i proizvodi ostaju na vašem Stripe računu. Uklanja se samo pristup za plaćanje.
Želite li se vratiti kasnije?
Prvo dovršite prijelaz, a zatim se ponovno prijavite u aplikaciju Payment.
Komentari
0 komentara
Članak je zatvoren za komentare.