Σύντομη απάντηση: Δεν χρειάζεται να αποσυνδεθείτε. Προσθέστε τον άλλο λογαριασμό σας Stripe μία φορά και, στη συνέχεια, κάντε εναλλαγή μεταξύ τους από το μενού με ένα άγγιγμα. Κάθε λογαριασμός διατηρεί τις δικές του πληρωμές και πληρωμές.
Πώς μπορώ να προσθέσω έναν άλλο λογαριασμό;
- iPhone και iPad: πατήστε το εικονίδιο ατόμου επάνω αριστερά και, στη συνέχεια, πατήστε τον λογαριασμό σας στην κορυφή (το όνομα της επιχείρησής σας και το αναγνωριστικό λογαριασμού σας). Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς, ανοίγει η λίστα — πατήστε Προσθήκη λογαριασμού στο κάτω μέρος.
- Android: πατήστε το εικονίδιο μενού επάνω αριστερά και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθήκη άλλου λογαριασμού στην ενότητα Οι λογαριασμοί σας.
Επιλέξτε Σύνδεση με τη Stripe και συνδεθείτε στον λογαριασμό που θέλετε να προσθέσετε. (Τα μέλη της ομάδας της επιχείρησης επιλέγουν αντ' αυτού Εταιρική σύνδεση.)
Πώς μπορώ να αλλάξω;
- iPhone και iPad: ανοίξτε το μενού, πατήστε τον λογαριασμό σας για να εμφανιστεί η λίστα και πατήστε αυτόν που θέλετε.
- Android: ανοίξτε το μενού και πατήστε τον λογαριασμό στη λίστα στο επάνω μέρος. Ο ενεργός είναι επιλεγμένος.
Πώς μπορώ να ξέρω ποιον λογαριασμό χρησιμοποιώ;
Το μενού εμφανίζει το όνομα του ενεργού λογαριασμού και το αναγνωριστικό λογαριασμού Stripe — ξεκινά με acct_. Αντιστοιχίστε το με τον Stripe Dashboard για να βεβαιωθείτε. Βλέπετε διαφορετικούς αριθμούς στον Πίνακα Ελέγχου; Δείτε γιατί: Εντοπίστε πληρωμές και πληρωμές που λείπουν.
Γιατί δεν με αφήνει να αλλάξω;
Η εφαρμογή περιμένει όσο μια πληρωμή βρίσκεται σε εξέλιξη και όσο οι πληρωμές εκτός σύνδεσης εξακολουθούν να περιμένουν να συγχρονιστούν. Συνδεθείτε ξανά στο διαδίκτυο, αφήστε τις να ολοκληρωθούν και, στη συνέχεια, μεταβείτε σε άλλη πλατφόρμα.
Πώς μπορώ να καταργήσω έναν λογαριασμό από το τηλέφωνό μου;
- iPhone και iPad: στη λίστα λογαριασμών, σύρετε προς τα αριστερά σε έναν λογαριασμό που δεν χρησιμοποιείτε και πατήστε Διαγραφή. Ή, στον ενεργό λογαριασμό, πατήστε Κατάργηση λογαριασμού από αυτήν τη συσκευή.
- Android: μεταβείτε στον λογαριασμό και, στη συνέχεια, πατήστε Κατάργηση λογαριασμού από τη συσκευή.
Η κατάργηση απλώς αφαιρεί τον λογαριασμό από αυτήν τη συσκευή. Παραμένει συνδεδεμένος με Payment for Stripe — για να τον αποσυνδέσετε οριστικά, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να κλείσω τον λογαριασμό μου;