Stripe po prekinitvi povezave še vedno sporoča, da moj račun nadzira Payment

  • Posodobljen

Kratek odgovor: na Stripe Dashboard je še en klik. Ko Payment for Stripe prekine povezavo z vašim računom, vas Stripe pozove, da dokončate primopredajo. Dokler tega ne storite, se vaš račun še vedno prikazuje kot pod nadzorom Payment – in druge aplikacije, kot so WooCommerce, MemberPress ali Pretix, se ne morejo povezati z njim.

Na Stripe Dashboard boste videli takšen pasico:

NE_IZBRIŠI.png

Kako zaključiti prehod

  1. Prijavite se v Stripe Dashboard v spletnem brskalniku.
  2. Poiščite pasico z napisom Popoln prehod iz možnosti Plačilo na upravljanje nastavitev.
  3. Kliknite Prehod računa in potrdite.

To je to. Vaš račun je spet navaden račun Stripe in lahko se povežete s katero koli platformo želite.

Ne vidite transparenta?
Najprej se prepričajte, da je bila prekinitev povezave uspešno izvedena: v Stripe Dashboard odprite » Povezane aplikacije«. Če je Payment for Stripe še vedno navedena, jo prekinite na payment.co/disconnect in se nato vrnite po oglasno pasico. Če ni navedena in Stripe še vedno sporoča, da je vaš račun nadzorovan, nam odgovorite z ID-jem svojega računa Stripe (začne se z acct_) in zadevo bomo uredili s Stripe.

Ste svoj račun Stripe ustvarili v aplikaciji Payment ali v naši nastavitvi S700?
Ti računi so nastavljeni prek Payment for Stripe, zato je lahko sprostitev enega od njih dodaten korak na strani Stripe. Pošljite nam svojo ID-številko računa in mi bomo poskrbeli za to.

Bom kaj izgubil/a?
Ne. Vaša plačila, izplačila, stranke in izdelki ostanejo v vašem računu Stripe. Odstranjen je le dostop za plačilo.

Se želiš vrniti kasneje?
Najprej dokončajte prehod in se nato znova prijavite v aplikacijo Payment.

Je bil ta sklop koristen?

0 od 0 meni, da je to koristno

Imate vprašanja? Pošlji zahtevek

Komentar

0 komentarjev

Komentiranje tega sklopa je onemogočeno.