Preskoči na glavno vsebino

Stripe po prekinitvi povezave še vedno sporoča, da moj račun nadzira Payment

Kratek odgovor: Na Stripe Dashboard je še en klik. Ko Payment for Stripe prekine povezavo z vašim računom, vas Stripe pozove, da dokončate primopredajo. Dokler tega ne storite, se vaš račun še vedno prikazuje kot pod nadzorom Payment – in druge aplikacije, kot so WooCommerce, MemberPress ali Pretix, se ne morejo povezati z njim.

Na Stripe Dashboard boste videli takšen pasico:

Popoln prehod iz plačilnega načina na upravljanje nastavitev.

Vaš račun je bil odstranjen iz storitve Payment, vendar nekatere nastavitve, vključno s tistimi, ki se nanašajo na izplačila, morda še vedno veljajo za vaš račun. Za upravljanje teh nastavitev dokončajte prehod. Če se želite namesto tega znova povezati, se obrnite na službo za Payment na naslovu support@pocketvendor.com.

Gumb: Prehodni račun

Kako zaključiti prehod

  1. Prijavite se v Stripe Dashboard v spletnem brskalniku.
  2. Poiščite pasico z napisom Popoln prehod iz možnosti Plačilo na upravljanje nastavitev.
  3. Kliknite Prehod računa in potrdite.

To je to. Vaš račun je spet navaden račun Stripe in lahko se povežete s katero koli platformo želite.

Ne vidite transparenta?
Najprej se prepričajte, da je bila prekinitev povezave uspešno izvedena: v Stripe Dashboard odprite » Povezane aplikacije«. Če je Payment for Stripe še vedno navedena, jo prekinite na payment.co/disconnect in se nato vrnite po oglasno pasico. Če ni navedena in Stripe še vedno sporoča, da je vaš račun nadzorovan, nam odgovorite z ID-jem svojega računa Stripe (začne se z acct_) in zadevo bomo uredili s Stripe.

Ste svoj račun Stripe ustvarili v aplikaciji Payment ali v naši nastavitvi S700?
Ti računi so nastavljeni prek Payment for Stripe, zato je lahko sprostitev enega od njih dodaten korak na strani Stripe. Pošljite nam svojo ID-številko računa in mi bomo poskrbeli za to.

Bom kaj izgubil/a?
Ne. Vaša plačila, izplačila, stranke in izdelki ostanejo v vašem računu Stripe. Odstranjen je le dostop za plačilo.

Se želiš vrniti kasneje?
Najprej dokončajte prehod in se nato znova prijavite v aplikacijo Payment.

Je bil ta sklop koristen?
0 od 0 meni, da je to koristno