Salt la conținutul principal

Adăugați personal și setați permisiuni

Răspuns scurt: Adaugi personal în contul tău Enterprise la enterprise.payment.co. Fiecare membru al personalului poate percepe taxe și rambursa bani. Nu există un rol separat de „doar taxare”. Ceea ce poți controla este ce meniuri văd și cum se comportă finalizarea comenzii pentru toată lumea.

Adăugați un membru al personalului

  1. Conectați-vă la enterprise.payment.co și deschideți Utilizatori.
  2. Faceți clic pe Adăugare utilizator.
  3. Introduceți numele complet, E-mail și o Parola (cel puțin 12 caractere), apoi faceți clic pe Creare utilizator.
  4. Distribuie parola direct cu ei. E-mailul pe care îl primesc conține linkuri de descărcare și ajutor pentru conectare, dar nu și parola.

Pentru a adăuga utilizatori, aveți nevoie de un cont Stripe conectat și de un abonament activ. Dacă lipsește opțiunea „Adăugare utilizator”, verificați „Abonament și facturare”.

Ce poate face personalul
Personalul poate crea plăți și procesa rambursări în numele tău. Nu poate vedea datele tale financiare, nu se poate conecta la contul tău Stripe sau la site-ul Enterprise. De asemenea, nu poate adăuga produse în aplicație.

Ce poți controla

  • Meniuri: în App Customization, dezactivați Plăți, Clienți, Facturi, Linkuri de plată, Abonamente, Cupoane sau Viramente pentru a le ascunde din aplicația echipei dvs.
  • Finalizare comandă: bacșiș ( Fiecare dispozitiv decide, Cere întotdeauna bacșiș, Nu cere niciodată bacșiș), Permite taxarea clienților existenți și Începeți din lista de produse.

Modificările ajung în aplicații data viitoare când sunt deschise.

Pot împiedica o persoană să ramburseze?
Nu astăzi. Rambursările sunt aceleași pentru fiecare membru al personalului. Ascunderea meniului Plăți îi împiedică pe angajați să acceseze vânzările anterioare. Pentru a elimina accesul unei persoane, utilizați Deconectare sau Ștergeți lângă numele acesteia în Utilizatori.

Eliminați sau deconectați personalul
Apasă pe Deconectare pe un rând pentru a deconecta acea persoană din aplicația mobilă la următoarea acțiune. Deconectarea tuturor utilizatorilor face acest lucru pentru întreaga echipă. Ștergeți elimină utilizatorul.

A fost util acest articol?
0 din 0 au considerat acest conținut util