Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Voeg medewerkers toe en stel machtigingen in.

Kort antwoord: Je voegt medewerkers toe aan je Enterprise-account via enterprise.payment.co. Iedere medewerker kan betalingen verwerken en terugbetalingen uitvoeren. Er is geen aparte rol die alleen betalingen kan verwerken. Wat je wel kunt beheren, is welke menu's ze zien en hoe het afrekenproces voor iedereen werkt.

Voeg een medewerker toe

  1. Log in op enterprise.payment.co en open Gebruikers.
  2. Klik op Gebruiker toevoegen.
  3. Voer hun volledige naam, E-mail en een Wachtwoord (minimaal 12 tekens) in en klik vervolgens op Gebruiker aanmaken.
  4. Deel het wachtwoord rechtstreeks met hen. De e-mail die ze ontvangen bevat downloadlinks en inloghulp, maar niet het wachtwoord.

Om gebruikers toe te voegen, hebt u een gekoppeld Stripe account en een actief abonnement nodig. Als de optie 'Gebruiker toevoegen' ontbreekt, raadpleeg dan 'Abonnement en facturering'.

Wat medewerkers kunnen doen
Medewerkers kunnen namens u facturen aanmaken en terugbetalingen verwerken. Ze hebben geen toegang tot uw financiële gegevens, kunnen niet inloggen op uw Stripe account of op de Enterprise-website. Ook kunnen ze geen producten toevoegen in de app.

Wat je wél kunt beheersen

  • Menu's: schakel in App Customization Betalingen, Klanten, Facturen, Betaallinks, Abonnementen, Kortingsbonnen of Uitbetalingen uit om ze te verbergen voor de app van uw team.
  • Afrekenen: fooien ( Elk apparaat bepaalt dit, Altijd om een fooi vragen, Nooit om een fooi vragen), Bestaande klanten laten betalen en Beginnen met de productlijst.

De wijzigingen worden in de apps doorgevoerd zodra ze de volgende keer worden geopend.

Kan ik voorkomen dat één persoon een terugbetaling aanvraagt?
Niet vandaag. Terugbetalingen zijn voor alle medewerkers hetzelfde. Door het menu Betalingen te verbergen, krijgen medewerkers geen toegang tot eerdere verkopen. Om de toegang voor één persoon te verwijderen, klikt u op Uitloggen of Verwijderen naast hun naam in 'Gebruikers'.

Verwijder of log medewerkers uit
Klik op Uitloggen bij een rij om die persoon bij de volgende actie uit te loggen uit de mobiele app. Uitloggen van alle gebruikers geldt voor het hele team. Verwijderen verwijdert de gebruiker.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0