Skip to main content

Kako se osoblje prijavljuje u Teams?

Kratak odgovor: Vaši se korisnici prijavljuju unutar aplikacije s e-poštom i lozinkom koju ste im postavili u Teams. Ne povezuju vlastiti Stripe račun.

Prvo, upozorenje: vaši korisnici neće imati pristup web stranici Teams na enterprise.payment.co. To je administratorska nadzorna ploča i samo je vaša. Tamo dodajete i upravljate korisnicima nakon što povežete svoj Stripe račun.

Nakon što kreirate njihove račune, svaki korisnik dobiva e-poruku s uputom za preuzimanje aplikacije. Nakon što je instalirana, prijava se može izvršiti u nekoliko dodira:

Preuzmite i otvorite aplikaciju (iOS ili Android)

  • Na iOS-u: dodirnite izbornik s tri točke (•••) u gornjem desnom kutu početnog zaslona, a zatim odaberite Poslovna prijava.

    Welcome screen with the three-dots menu at the top right and Sign in with Stripe at the bottom

  • Na Androidu: dodirnite izbornik s tri točke (⋮) u gornjem desnom kutu početnog zaslona, a zatim odaberite Poslovna prijava.

Od tamo vaši korisnici unose e-poštu i lozinku povezanu s njihovim Teams računom i eto ih.

Prijava na Payment Teams: E-pošta, Lozinka i Prijava

Jedna stvar koju treba istaknuti vašem timu: glavni gumb Prijavite se putem Stripea na početnom zaslonu namijenjen je vlasnicima tvrtki koji povezuju vlastiti Stripe račun, a ne korisnicima Teams. Vaš tim bi uvijek trebao ući putem Poslovna prijava u izborniku.

Što će moj tim vidjeti u aplikaciji?

Svaka prijava zaposlenika može primati uplate i davati povrate novca. Zaposlenici se ne mogu prijaviti na vaš Stripe račun ili Teams stranicu. U odjeljku Prilagođavanje aplikacije birate koje će izbornike vidjeti, poput Plaćanja, Kupci i Fakture. Više u odjeljku Dodavanje zaposlenika i postavljanje dozvola.

Može li svaka osoba vidjeti samo svoje proizvode?

Da. Označite proizvode u Stripe, a zatim toj osobi dajte popis proizvoda pod Korisnici. Koraci: Prikažite svakom članu osoblja samo njegove proizvode.

Kako mogu sačuvati e-poštu kupaca bez slanja Stripe računa?

Prijavite se na enterprise.payment.co, otvorite Prilagođavanje aplikacije i pod Stripe računima odaberite Nikad ne šalji Stripe račune. To se odnosi na svaki uređaj u vašem timu.

Nakon plaćanja, vaš tim dodirne Spremi e-poštu. E-pošta kupca sprema se na njihovom Stripe računu i Stripe ne šalje potvrdu.

  • Svaki uređaj odlučuje: osoblje uključuje ili isključuje Send Stripe račune u postavkama aplikacije.
  • Uvijek šalji Stripe račune: šalje ih svaki uređaj. Osoblje to ne može isključiti.
  • Nikada ne šaljite Stripe račune: nijedan uređaj ih ne šalje.

Također isključite Uspješna plaćanja na Stripe Dashboard pod Postavke > E-pošta kupaca. Kada je uključena, Stripe šalje e-poštu svakom kupcu koji ima adresu e-pošte, bez obzira na to što aplikacija radi.

Šaljete vlastite račune? E-pošta stiže do Stripe korisnika nekoliko sekundi nakon uspješne uplate. Pošaljite svoj s webhookova customer.created i customer.updated, a ne charge.succeeded.

Zašto Plaćanja prikazuju e-mail kupca umjesto onoga što je prodano?

U verziji aplikacije 16.0.3 ili novijoj, svaki redak u Plaćanja prikazuje prodane artikle, poput "2x Tote Bag". Prodaja bez artikala prikazuje e-poštu s računom, a zatim opis plaćanja. Starije verzije prvo prikazuju e-poštu s računom, stoga ažurirajte aplikaciju na svakom uređaju.

Je li ovaj članak bio koristan?
5 ljudi od 9 je reklo da je ovo korisno