Kratak odgovor: Osoblje dodajete na svoj Teams račun na enterprise.payment.co. Svaka prijava zaposlenika ima iste dozvole: naplata i povrat novca, bez pristupa Stripe ili vašim financijama. Ono što vi kontrolirate je koje izbornike vide i kako se naplata ponaša za sve.
Dodaj člana osoblja
- Prijavite se na enterprise.payment.co i otvorite Korisnici.
- Kliknite Dodaj korisnika.
- Unesite njihovo puno ime i prezime, E-pošta i Lozinka (najmanje 12 znakova), a zatim kliknite Stvori korisnika.
- Podijelite lozinku izravno s njima. E-pošta koju dobiju sadrži poveznice za preuzimanje i pomoć za prijavu, ali ne i lozinku.
Za dodavanje korisnika potreban vam je povezani Stripe račun i aktivan plan. Ako nedostaje opcija Dodaj korisnika, provjerite Plan i naplata.
Što osoblje može učiniti
Osoblje može kreirati naplate i obrađivati povrate novca u vaše ime. Ne mogu vidjeti vaše financije, prijaviti se na vaš Stripe račun ili se prijaviti na Teams stranicu. Također ne mogu dodavati proizvode u aplikaciju.
Što možete kontrolirati
- Izbornici: u App Customization isključite Plaćanja, Kupci, Fakture, Poveznice za plaćanje, Pretplate, Kuponi ili Isplate kako biste ih sakrili iz aplikacije svog tima.
- Blagajna: napojnica ( svaki uređaj odlučuje, Uvijek traži napojnicu, Nikad ne traži napojnicu), Dopusti naplatu postojećim kupcima i Počni na popisu proizvoda.
- Proizvodi: dajte članu osoblja vlastiti popis proizvoda kako bi vidio samo stavke koje ste mu označili. Pogledajte Prikaži svakom članu osoblja samo njegove proizvode.
Promjene stižu do aplikacija sljedeći put kada se otvore.
Mogu li spriječiti jednu osobu da vrati novac?
Ne danas. Povrat novca je isti za svakog člana osoblja. Skrivanje izbornika Plaćanja sprječava osoblje da vidi prošle prodaje. Da biste uklonili pristup jednoj osobi, upotrijebite Odjava ili Izbriši pored njenog imena u Korisnicima.
Uklonite ili odjavite osoblje
Kliknite Odjava u retku kako biste odjavili tu osobu iz mobilne aplikacije prilikom sljedeće radnje. Odjava svih korisnika to čini za cijeli tim. Izbriši uklanja korisnika.