Gå til hovedindhold

Del en enhed mellem medarbejdere uden at forstyrre salget

Kort svar: Giv hver medarbejder sit eget Teams login, og log ud, når du afleverer enheden. Hvert kortsalg er mærket med, hvem der tog det.

Kan vi ikke bare bruge kontoskifteren?

Ikke for personale. Kontoskifteren skifter mellem forskellige Stripe konti (f.eks. to separate virksomheder). Alle i dit team opkræver betaling fra den samme Stripe-konto, så enheden har ét login ad gangen. For at ændre, hvem der sælger, skal du logge ud og logge ind igen.

Hvordan giver jeg enheden til den næste person?

  1. Åbn menuen: personikonet øverst til venstre på iPhone og iPad, eller menuikonet på Android.
  2. Tryk på Log ud (iPhone og iPad) eller Log ud (Android).

    App-menu med Log ud og Fjern konto fra denne enhed

  3. På velkomstskærmen skal du trykke på menuen med tre prikker i øverste højre hjørne og vælge Virksomhedslogin.

    Velkomstskærm med menuen med tre prikker øverst til højre

  4. Den næste person logger ind med sin egen e-mail og adgangskode.

Spring Fjern konto fra denne enhed over for et vagtskifte. Hvis du logger ud, bevares enhedens indstillinger og kortlæserindstillinger; hvis du fjerner dem, slettes de.

Hvordan kan jeg se, hvem der har taget hvert salg?

Enterprise-dashboard: menu med brugere, apptilpasning og plan og fakturering, plus teamaktivitet og eksport af CSV

  • Teams dashboard: log ind på enterprise.payment.co. Teamaktivitet viser hvert teammedlems debiteringer, volumen og hvornår de sidst var aktive. Tryk på Eksporter CSV for at se en fil.
  • Stripe Dashboard: åbn enhver kortbetaling. Dens metadata inkluderer enterprise_email, det login, der tog den.

Kan jeg logge nogen ud eksternt?

Ja. På brugersiden på enterprise.payment.co skal du bruge Log ud ud for et teammedlem eller Log alle brugere ud. De logges ud næste gang, de gør noget i appen.

Hvad hvis mit team logger ind med Stripe i stedet?

Stripe tillader kun administratorer at forbinde apps, og salg er ikke tagget pr. person på den måde. Payment Teams tilføjer medarbejderlogin, der ikke kan se din økonomi eller logge ind på Stripe. Mere her: Hvordan tillader jeg yderligere brugere af min Stripe konto at bruge appen uden at give administratorrettigheder?

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt