Gå til hovedindhold

Hvordan logger medarbejdere ind på Teams?

Kort svar: Dine brugere logger ind i appen med den e-mail og adgangskode, du har oprettet for dem i Teams. De forbinder ikke deres egen Stripe konto.

Først og fremmest, en lille advarsel: Dine brugere har ikke adgang til Teams-webstedet på enterprise.payment.co. Det er administrationsdashboardet, og det er kun dit. Du tilføjer og administrerer brugere der, når du har tilknyttet din Stripe konto.

Når du har oprettet deres konti, modtager hver bruger en e-mail, der beder dem om at downloade appen. Når den er installeret, tager det et par tryk at logge ind:

Download og åbn appen (iOS eller Android)

  • På iOS: Tryk på menuen med tre prikker (•••) i øverste højre hjørne af velkomstskærmen, og vælg derefter Virksomhedslogin.

    Velkomstskærm med menuen med tre prikker øverst til højre og Log ind med Stripe nederst

  • På Android: Tryk på menuen med tre prikker (⋮) i øverste højre hjørne af velkomstskærmen, og vælg derefter Virksomhedslogin.

Derfra indtaster dine brugere den e-mailadresse og adgangskode, der er knyttet til deres Teams-konto, og så er de logget ind.

Payment Teams login: Email, Password and Log in

Én ting du skal gøre opmærksom på for dit team: Hovedknappen Log ind med Stripe på velkomstskærmen er til virksomhedsejere, der forbinder deres egen Stripe konto, ikke til Teams brugere. Dit team bør altid gå ind via Virksomhedslogin i menuen.

Hvad vil mit team se i appen?

Alle medarbejderes login kan modtage betalinger og give refusioner. Medarbejdere kan ikke logge ind på din Stripe konto eller Teams webstedet. Du vælger, hvilke menuer de ser, f.eks. Betalinger, Kunder og Fakturaer, i App-tilpasning. Mere i Tilføj medarbejdere og angiv tilladelser.

Kan hver person kun se sine egne produkter?

Ja. Tag produkter i Stripe, og giv derefter personen en produktliste under Brugere. Trin: Vis kun hver medarbejder deres produkter.

Hvordan gemmer jeg kundernes e-mails uden at sende Stripe kvitteringer?

Log ind på enterprise.payment.co, åbn App-tilpasning, og vælg Send aldrig Stripe kvitteringer under Stripe-kvitteringer. Det gælder for alle enheder i dit team.

Efter en betaling trykker dit team på Gem e-mail. Køberens e-mail gemmes hos deres Stripe kunde, og Stripe sender ikke en kvittering.

  • Hver enhed bestemmer: personalet slår Send Stripe kvitteringer til eller fra i appens indstillinger.
  • Send altid Stripe-kvitteringer: alle enheder sender dem. Personalet kan ikke slå det fra.
  • Send aldrig Stripe-kvitteringer: ingen enheder sender dem.

Slå også "Gennemførte betalinger" fra i dit Stripe Dashboard under Indstillinger > Kunde-e-mails. Når det er aktiveret, sender Stripe en e-mail til alle kunder, der har en e-mailadresse, uanset hvad appen gør.

Sender du dine egne kvitteringer? E-mailen når Stripe kunden få sekunder efter betalingen er gennemført. Send din fra customer.created og customer.updated webhooks, ikke charge.succeeded.

Hvorfor viser Betalinger en kundes e-mail i stedet for hvad der blev solgt?

I appversion 16.0.3 eller nyere viser hver række i Betalinger de solgte varer, f.eks. "2x Tote Bag". Salg uden varer viser kvitteringsmailen og derefter betalingsbeskrivelsen. Ældre versioner viser kvitteringsmailen først, så opdater appen på alle enheder.

Var denne artikel en hjælp?
5 ud af 9 fandt dette nyttigt