Stručná odpověď: Payment for Stripe byla odpojena od vašeho účtu Stripe. Banner je Stripe, nikoli aplikace. Chcete-li aplikaci znovu používat, dokončete přechod na Stripe Dashboard a poté se přihlaste do aplikace.
Proč se to děje
Celý banner zní:
Přístup služby Platform Payment byl z vašeho účtu odebrán. Mohli však použít nastavení… Převeďte svůj účet, abyste tato nastavení resetovali. Pokud se domníváte, že se jednalo o chybu, kontaktujte Platform.
Znamená to, že spojení mezi vaším účtem Stripe a Payment for Stripe bylo ukončeno. K tomu dojde, když je účet odpojen od payment.co/disconnect nebo odstraněn ve Stripe. Nastavení, která byla použita službou Payment, zůstanou na účtu, dokud jej nepřevedete. Vaše platby, výplaty, zákazníci a produkty zůstanou na vašem účtu Stripe.
Pokud jste se chtěli odpojit
Follow Stripe stále hlásí, že můj účet je po odpojení ovládán službou Payment. Provede vás krokem přechodu.
Pokud jste to neudělali a chcete aplikaci nadále používat
- V Stripe Dashboard nejprve dokončete přechod z banneru.
- Otevřete aplikaci a klepněte na Přihlásit se pomocí Stripe.
- Vyberte stejný účet Stripe, který jste používali dříve.
Úplný postup: Znovu propojte svůj účet Stripe s aplikací. Pokud aplikace místo toho založí nový účet Stripe, přečtěte si článek Aplikace mě vyzve k vytvoření nového účtu Stripe.
Nejste si jisti, kdo to odpojil? Pošlete nám ID vašeho Stripe účtu (začíná na acct_) a my se na to podíváme.
Stále máte potíže? Kontaktujte nás z aplikace: otevřete nabídku, klepněte na Pomoc a poté na ikonu pošty vpravo nahoře.