Kısa cevap: Kurumsal hesabınıza enterprise.payment.co adresinden personel ekleyebilirsiniz. Her personel üyesi ödeme alabilir ve para iadesi yapabilir. Ayrı bir "sadece ödeme" rolü yoktur. Kontrol edebileceğiniz şey, hangi menüleri görecekleri ve ödeme işleminin herkes için nasıl davranacağıdır.
Personel ekle
- enterprise.payment.co adresinden giriş yapın ve Kullanıcılar bölümünü açın.
- Kullanıcı ekle'ye tıklayın.
- Kullanıcının adını, E-posta adresini ve en az 12 karakterden Şifre girin, ardından "Kullanıcı oluştur" butonuna tıklayın.
- Şifreyi onlarla doğrudan paylaşın. Aldıkları e-postada indirme bağlantıları ve giriş yardımı bulunur, ancak şifre bulunmaz.
Kullanıcı eklemek için bağlı bir Stripe hesabına ve aktif bir plana ihtiyacınız vardır. " Kullanıcı ekle" seçeneği yoksa, "Plan ve Faturalandırma" bölümünü kontrol edin.
Personelin yapabilecekleri
Personel sizin adınıza ödeme oluşturabilir ve iadeleri işleyebilir. Ancak finansal bilgilerinizi göremez, Stripe hesabınıza veya kurumsal siteye giriş yapamazlar. Uygulamada ürün ekleyemezler.
Kontrol edebileceğiniz şeyler
- Menüler: Uygulama Özelleştirme'de Ödemeler, Müşteriler, Faturalar, Ödeme Bağlantıları, Abonelikler, Kuponlar veya Transferler takımınızın uygulamasından gizlemek için kapatın.
- Ödeme: Bahşiş ( Her cihaz kendi kararını verir, Her zaman bahşiş iste, Asla bahşiş isteme), Mevcut müşterilerden ücret alınmasına izin ver ve Ürün listesinden başla.
Değişiklikler, uygulamalar bir sonraki açılışında geçerli olur.
Bir kişinin para iadesi yapmasını engelleyebilir miyim?
Bugün değil. Geri ödemeler her personel için aynıdır. Ödemeler menüsünü gizlemek, personelin geçmiş satışlara erişmesini engeller. Bir kişinin erişimini kaldırmak için, Kullanıcılar bölümünde adının yanındaki Çıkış yap veya Sil seçeneğini kullanın.
Personeli kaldırın veya oturumu kapatın
Bir satırdaki Çıkış yap seçeneğine tıklayarak o kişinin bir sonraki işleminde mobil uygulamadan çıkış yapmasını sağlayabilirsiniz. "Tüm kullanıcıların oturumunu kapat" seçeneği tüm ekip için geçerlidir. Sil seçeneği ise kullanıcıyı kaldırır.