Răspuns scurt: Payment for Stripe a fost deconectată din contul tău Stripe. Bannerul este al companiei Stripe, nu al aplicației. Pentru a utiliza din nou aplicația, finalizează tranziția în Stripe Dashboard, apoi conectează-te la aplicație.
De ce se întâmplă
Bannerul complet spune:
Accesul Platformei de plată a fost eliminat din contul dvs. Cu toate acestea, este posibil să fi aplicat setări... Tranziționați contul pentru a reseta aceste setări. Contactați Platforma de plată dacă considerați că a fost o greșeală.
Înseamnă că conexiunea dintre contul tău Stripe și Payment for Stripe a fost încheiată. Acest lucru se întâmplă atunci când contul este deconectat de la payment.co/disconnect sau eliminat din Stripe. Setările aplicate de Payment rămân în cont până când îl transferi. Plățile, încasările, clienții și produsele tale rămân în contul tău Stripe.
În aplicație, o plată se poate opri în acest caz:
Conexiunea a expirat — deconectați-vă și conectați-vă din nou
Aceeași cauză, aceeași soluție: urmați pașii de mai jos pentru a vă reconecta.
Dacă ai vrut să te deconectezi
Urmăriți Stripe încă spune că îmi controlează contul prin Payment și după deconectare. Parcurge pasul de tranziție.
Dacă nu ați făcut-o și doriți să continuați să utilizați aplicația
- În Stripe Dashboard, finalizați mai întâi tranziția de la banner.
- Deschide aplicația și atinge Conectează-te cu Stripe.
- Alege același cont Stripe pe care l-ai folosit anterior.
Pași completi: Reconectați contul Stripe la aplicație. Dacă aplicația pornește în schimb un nou cont Stripe, consultați Aplicația îmi cere să creez un nou cont Stripe.
Nu ești sigur cine a deconectat-o? Trimite-ne ID-ul contului tău Stripe (începe cu acct_) și vom verifica.
Încă nu reușești? Contactează-ne din aplicație: deschide meniul, atinge Ajutor, apoi pictograma e-mail din dreapta sus.