Trumpas atsakymas: darbuotojus pridedate savo Enterprise paskyroje adresu enterprise.payment.co. Kiekvieno darbuotojo prisijungimas turi tas pačias teises: nuskaityti mokesčius ir grąžinti pinigus, be prieigos prie Stripe ar jūsų finansinių duomenų. Jūs kontroliuojate, kuriuos meniu jie mato ir kaip veikia atsiskaitymo procesas visiems.
Pridėti darbuotoją
- Prisijunkite adresu enterprise.payment.co ir atidarykite „Vartotojai“.
- Spustelėkite Pridėti vartotoją.
- Įveskite jų vardą ir pavardę (pilną vardą), El. paštas ir Slaptažodis (bent 12 simbolių), tada spustelėkite „Sukurti vartotoją“.
- Pasidalykite slaptažodžiu su jais tiesiogiai. Gautame el. laiške yra atsisiuntimo nuorodos ir prisijungimo pagalba, bet ne slaptažodis.
Norėdami pridėti naudotojų, turite prijungti Stripe paskyrą ir aktyvų planą. Jei trūksta parinkties „Pridėti naudotoją“, pažymėkite „Planas ir atsiskaitymas“.
Ką gali padaryti personalas
Darbuotojai gali jūsų vardu sukurti mokesčius ir apdoroti grąžinimus. Jie negali matyti jūsų finansinių duomenų, prisijungti prie jūsų Stripe paskyros ar prisijungti prie Enterprise svetainės. Jie taip pat negali pridėti produktų programėlėje.
Ką galite kontroliuoti
- Meniu: programėlių tinkinimo programoje išjunkite Mokėjimai, Klientai, Sąskaitos faktūros, Mokėjimo nuorodos, Prenumeratos, Kuponai arba Išmokos kad paslėptumėte juos iš savo komandos programėlės.
- Atsiskaitymas: arbatpinigiai ( kiekvienas įrenginys nusprendžia pats, visada prašyti arbatpinigių, niekada neprašyti arbatpinigių), leisti apmokestinti esamus klientus ir pradėti nuo produktų sąrašo.
- Produktai: suteikite darbuotojui savo produktų sąrašą, kad jis matytų tik tas prekes, kurias jam pažymėjote. Žr. „ Rodyti kiekvienam darbuotojui tik jo produktus“.
Pakeitimai pasiekia programas kitą kartą jas atidarius.
Ar galiu uždrausti vienam asmeniui grąžinti pinigus?
Ne šiandien. Grąžinamos lėšos visiems darbuotojams vienodos. Paslėpus meniu Mokėjimai, darbuotojai negali matyti ankstesnių pardavimų. Norėdami pašalinti prieigą vienam asmeniui, naudokite Atsijungti arba Ištrinti šalia jo vardo skiltyje „Vartotojai“.
Pašalinti arba atsijungti nuo darbuotojų
Norėdami atsijungti nuo mobiliosios programėlės atliekant kitą veiksmą, spustelėkite eilutėje Atsijungti. Pasirinkus „Atsijungti visus vartotojus“, tai atliekama visai komandai. Pasirinkus Ištrinti “, vartotojas pašalinamas.