Skip to main content

Dijelite uređaj između zaposlenika bez ometanja prodaje

Kratak odgovor: Dajte svakom članu osoblja vlastite Teams podatke za prijavu i odjavite se kada predate uređaj. Svaka prodaja kartice označena je s osobom koja ju je preuzeo.

Ne možemo li jednostavno koristiti prebacivač računa?

Nije za osoblje. Prebacivač računa premješta se između različitih Stripe računa (recimo, dva odvojena poslovanja). Svi u vašem timu terete isti Stripe račun, tako da uređaj istovremeno ima jednu prijavu za njega. Da biste promijenili tko prodaje, odjavite se i ponovno prijavite.

Kako da predam uređaj sljedećoj osobi?

  1. Otvorite izbornik: ikonu osobe u gornjem lijevom kutu na iPhoneu i iPadu ili ikonu izbornika na Androidu.
  2. Dodirnite Odjava (iPhone i iPad) ili Odjava (Android).

    Izbornik aplikacije s odjavom i uklanjanjem računa s ovog uređaja

  3. Na početnom zaslonu dodirnite izbornik s tri točke u gornjem desnom kutu i odaberite Poslovna prijava.

    Zaslon dobrodošlice s izbornikom s tri točke u gornjem desnom kutu

  4. Sljedeća osoba se prijavljuje sa svojom e-poštom i lozinkom.

Preskoči Ukloni račun s ovog uređaja za promjenu smjene. Odjavom se zadržavaju postavke uređaja i čitača kartica; uklanjanjem se brišu.

Kako mogu vidjeti tko je obavio svaku prodaju?

Nadzorna ploča poduzeća: izbornik s korisnicima, prilagodbom aplikacije i planom i naplatom, plus aktivnosti tima i izvoz CSV-a

  • Nadzorna ploča Teams: prijavite se na enterprise.payment.co. Aktivnost tima navodi troškove svakog člana tima, količinu i kada su zadnji put bili aktivni. Dodirnite Izvoz CSV-a za datoteku.
  • Stripe Dashboard: otvorite bilo koje plaćanje karticom. Njegovi metapodaci uključuju enterprise_email, prijavu koja je izvršila plaćanje.

Mogu li nekoga odjaviti na daljinu?

Da. Na stranici Korisnici na enterprise.payment.co koristite Odjava pored člana tima ili Odjavi sve korisnike. Bit će odjavljeni sljedeći put kada nešto učine u aplikaciji.

Što ako se moj tim umjesto toga prijavi putem Stripe?

Stripe dopušta samo administratorima povezivanje aplikacija, a prodaja se na taj način ne označava po osobi. Payment Teams dodaje prijave za osoblje koje ne može vidjeti vaše financije ili se prijaviti u Stripe. Više ovdje: Kako mogu dopustiti dodatnim korisnicima svog Stripe računa da koriste aplikaciju bez dodjeljivanja administratorskih ovlasti?

Je li ovaj članak bio koristan?
0 ljudi od 0 je reklo da je ovo korisno