Γιατί εξαφανίστηκε το ιστορικό πληρωμών ή εξοφλήσεών μου και γιατί έχω νέο λογαριασμό Stripe;

  • Ενημέρωση

Stripe εισήγαγε μια αναβάθμιση απορρήτου που σας περιορίζει από τη σύνδεση του ίδιου λογαριασμού Stripe σε πολλές πλατφόρμες (όπως το Shopify και την εφαρμογή Payment). [0] Επομένως, δημιουργήθηκε ένας νέος "δευτερεύων λογαριασμός" από τον "κύριο λογαριασμό" σας, ο οποίος έχει ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες. [1]

Αυτό προφανώς έχει προκαλέσει αρκετές αρνητικές επιπτώσεις, καθώς το προϊόν βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια. Μερικά συνηθισμένα προβλήματα και ανησυχίες που έχουμε παρατηρήσει είναι:

Υπάρχουν ορισμένα οφέλη από την αλλαγή από Stripe, όπως:

  • Το απόρρητό σας ενισχύεται. Με ξεχωριστούς λογαριασμούς, οι διάφορες πλατφόρμες Stripe μπορούν να δουν μόνο τη δραστηριότητα που δημιουργήθηκε με την πλατφόρμα τους (και όχι ολόκληρο το ιστορικό σας Stripe).
  • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον δευτερεύοντα λογαριασμό ανά πάσα στιγμή, απευθείας από τον Stripe Dashboard. Απλώς κάντε κλικ στο όνομα/λογότυπο της εταιρείας σας στην επάνω αριστερή γωνία για να μεταβείτε στον άλλο λογαριασμό.
  • Οι πληρωμές σας δεν χάνονται, απλώς πηγαίνουν στον "υπολογαριασμό", με τα ίδια ακριβώς τραπεζικά στοιχεία με τον "κύριο λογαριασμό" σας.

[0] https://stripe.com/docs/connect/oauth-changes-for-standard-platforms
[1] https://stripe.com/docs/multiple-accounts

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;

7 στους 16 το βρήκαν χρήσιμο

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Υποβολή αιτήματος

Σχόλια

0 σχόλια

Πραγματοποιήστε είσοδο για να αφήσετε ένα σχόλιο.