Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιατί εξαφανίστηκε το ιστορικό πληρωμών ή εξοφλήσεών μου και γιατί έχω νέο λογαριασμό Stripe;

Σύντομη απάντηση: Το ιστορικό σας δεν έχει χαθεί. Stripe δημιούργησε έναν ξεχωριστό δευτερεύοντα λογαριασμό για την εφαρμογή και οι πληρωμές σας βρίσκονται εκεί. Μεταβείτε σε αυτόν από το όνομα του λογαριασμού επάνω αριστερά στον Stripe Dashboard.

Stripe εισήγαγε μια αναβάθμιση απορρήτου που σας περιορίζει από τη σύνδεση του ίδιου λογαριασμού Stripe σε πολλές πλατφόρμες (όπως το Shopify και την εφαρμογή Payment). [0] Επομένως, δημιουργήθηκε ένας νέος "δευτερεύων λογαριασμός" από τον "κύριο λογαριασμό" σας, ο οποίος έχει ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες. [1]

Αυτή η αλλαγή εξέπληξε πολλούς ανθρώπους. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που παρατηρούμε:

  • Οι χρήστες δεν γνώριζαν ότι είχαν δημιουργηθεί νέοι λογαριασμοί
  • Δεν βλέπετε τα προϊόντα σας ενώ πιστεύετε ότι τα έχετε προσθέσει
  • Οι πληρωμές δεν εμφανίζονται στον αναμενόμενο λογαριασμό
  • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με μια συσκευή ανάγνωσης καρτών που νομίζατε ότι είχατε ρυθμίσει

Υπάρχουν ορισμένα οφέλη από την αλλαγή από Stripe, όπως:

  • Το απόρρητό σας ενισχύεται. Με ξεχωριστούς λογαριασμούς, οι διάφορες πλατφόρμες Stripe μπορούν να δουν μόνο τη δραστηριότητα που δημιουργήθηκε με την πλατφόρμα τους (και όχι ολόκληρο το ιστορικό σας Stripe).
  • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον δευτερεύοντα λογαριασμό ανά πάσα στιγμή, απευθείας από τον Stripe Dashboard. Κάντε κλικ στο όνομα/λογότυπο της εταιρείας σας στην επάνω αριστερή γωνία για να μεταβείτε στον άλλο λογαριασμό.
  • Οι πληρωμές σας δεν χάνονται, απλώς πηγαίνουν στον "υπολογαριασμό", με τα ίδια ακριβώς τραπεζικά στοιχεία με τον "κύριο λογαριασμό" σας.

[0] https://stripe.com/docs/connect/oauth-changes-for-standard-platforms
[1] https://stripe.com/docs/multiple-accounts

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
8 στους 17 το βρήκαν χρήσιμο