Stručná odpověď: Dejte každému zaměstnanci jeho vlastní přihlašovací údaje Teams a odhlaste se, když zařízení předáte. Každý prodej karty je označen jménem, kdo si ji převzal.
Nemůžeme prostě použít přepínač účtů?
Není určeno pro zaměstnance. Přepínač účtů se pohybuje mezi různými účty Stripe (například mezi dvěma samostatnými firmami). Každý člen vašeho týmu účtuje poplatky ze stejného účtu Stripe, takže zařízení má pro něj v danou chvíli pouze jedno přihlašovací jméno. Chcete-li změnit, kdo prodává, odhlaste se a znovu se přihlaste.
Jak mám předat zařízení další osobě?
- Otevřete nabídku: ikona osoby vlevo nahoře na iPhonu a iPadu nebo ikona nabídky na Androidu.
- Klepněte na Odhlásit se (iPhone a iPad) nebo Odhlásit se (Android).
- Na uvítací obrazovce klepněte na nabídku se třemi tečkami v pravém horním rohu a vyberte Přihlášení týmu.
- Další osoba se přihlásí pomocí svého vlastního e-mailu a hesla.
Přeskočte Odebrat účet z tohoto zařízení pro změnu směny. Odhlášení zachová nastavení zařízení a nastavení čtečky karet; odstraněním je vymažete.
Jak zjistím, kdo provedl jednotlivé prodeje?
- Nástěnka Teams: přihlaste se na teams.payment.co. V sekci Aktivita týmu jsou uvedeny poplatky každého člena týmu, jeho objem a datum jeho poslední aktivity. Klepnutím na Exportovat CSV zobrazíte soubor.
- Stripe Dashboard: otevře libovolnou platbu kartou. Jeho metadata zahrnují enterprise_email, přihlašovací údaje, které ji provedly.
Můžu někoho odhlásit na dálku?
Ano. Na stránce Uživatelé na teams.payment.co použijte vedle člena týmu Odhlásit se nebo možnost Odhlásit všechny uživatele. Budou odhlášeni při příští akci v aplikaci.
Co když se můj tým přihlásí přes Stripe?
Stripe umožňuje propojovat aplikace pouze administrátorům a prodeje se tímto způsobem neoznačují pro jednotlivé osoby. Payment Teams přidávají přihlašovací údaje zaměstnanců, kteří nemohou vidět vaše finance ani se přihlásit do Stripe. Více zde: Jak povolím dalším uživatelům mého účtu Stripe používat aplikaci bez udělení administrátorských oprávnění?