Защо историята на плащанията или изплащанията ми изчезна и защо имам нов Stripe акаунт?

  • Обновено

Stripe въведе подобрение за поверителност, което ви ограничава от свързването на един и същ Stripe акаунт към множество платформи (като Shopify и приложението Payment). [0] Поради това беше създаден нов „подакаунт“ от вашия „основен акаунт“, който съдържа абсолютно същата информация. [1]

Това очевидно е причинило доста негативни последици, тъй като продуктът е все още в ранен етап на разработка. Някои често срещани проблеми и притеснения, които сме наблюдавали, са:

Има някои предимства на промяната, въведена от Stripe, включително:

  • Вашата поверителност е подобрена. С отделни акаунти, различните Stripe платформи могат да виждат само активността, създадена с тяхната платформа (а не цялата ви история Stripe).
  • Можете да получите достъп до този подакаунт по всяко време, директно от Stripe Dashboard. Просто кликнете върху името/логото на вашата компания в горния ляв ъгъл, за да превключите към другия акаунт.
  • Плащанията ви не се губят, те просто отиват към „подсметката“ с абсолютно същата банкова информация като вашата „основна сметка“.

[0] https://stripe.com/docs/connect/oauth-changes-for-standard-platforms
[1] https://stripe.com/docs/multiple-accounts

Беше ли полезна тази статия?

7 от 16 считат материала за полезен

Имате още въпроси? Подаване на заявка

Коментари

0 коментара

Влезте в услугата, за да оставите коментар.