Stripe a introdus o actualizare a confidențialității care vă limitează conectarea aceluiași cont Stripe la mai multe platforme (cum ar fi Shopify și aplicația Payment). [0] Prin urmare, un nou „subcont” a fost creat din „contul principal”, care conține exact aceleași informații. [1]
Evident, acest lucru a cauzat o cantitate considerabilă de consecințe, deoarece produsul este încă în stadii incipiente. Câteva probleme și preocupări comune pe care le-am observat sunt:
- Utilizatorii nu știau că au fost create conturi noi
- Nu vă vedeți produsele când credeți că le-ați adăugat
- Plățile nu apar în contul așteptat
- Nu mă pot conecta la un cititor de carduri pe care credeam că l-ai configurat deja
Există câteva beneficii ale schimbării făcute de Stripe, inclusiv:
- Confidențialitatea ta este îmbunătățită. Cu conturi separate, diferitele platforme Stripe pot vedea doar activitatea creată cu platforma lor (și nu întregul tău istoric Stripe).
- Poți accesa acest subcont oricând, direct din Stripe Dashboard. Pur și simplu dă clic pe numele/sigla companiei tale în colțul din stânga sus pentru a comuta la celălalt cont.
- Plățile tale nu se pierd, ci vor fi transferate în „subcont”, cu exact aceleași informații bancare ca și în „contul principal”.
[0] https://stripe.com/docs/connect/oauth-changes-for-standard-platforms
[1] https://stripe.com/docs/multiple-accounts