Răspuns scurt: Istoricul tău nu este pierdut. Stripe a creat un subcont separat pentru aplicație, iar plățile tale sunt acolo. Treci la acesta din numele contului din stânga sus a Stripe Dashboard.
Stripe a introdus o actualizare a confidențialității care vă limitează conectarea aceluiași cont Stripe la mai multe platforme (cum ar fi Shopify și aplicația Payment). [0] Prin urmare, un nou „subcont” a fost creat din „contul principal”, care conține exact aceleași informații. [1]
Această schimbare a luat prin surprindere mulți oameni. Cele mai frecvente probleme pe care le observăm:
- Utilizatorii nu știau că au fost create conturi noi
- Nu vă vedeți produsele când credeți că le-ați adăugat
- Plățile nu apar în contul așteptat
- Nu mă pot conecta la un cititor de carduri pe care credeai că l-ai configurat
Există câteva beneficii ale schimbării făcute de Stripe, inclusiv:
- Confidențialitatea ta este îmbunătățită. Cu conturi separate, diferitele platforme Stripe pot vedea doar activitatea creată cu platforma lor (și nu întregul tău istoric Stripe).
- Puteți accesa acest subcont oricând, direct din Stripe Dashboard. Faceți clic pe numele/sigla companiei dvs. în colțul din stânga sus pentru a comuta la celălalt cont.
- Plățile tale nu se pierd, ci vor fi transferate în „subcont”, cu exact aceleași informații bancare ca și în „contul principal”.
[0] https://stripe.com/docs/connect/oauth-changes-for-standard-platforms
[1] https://stripe.com/docs/multiple-accounts