Co oznacza „Uncappured”?

  • Zaktualizowano

W przypadku korzystania z funkcji „Tylko autoryzacja” płatność jest wstrzymana, ale jeszcze nie pobrana — musisz ją zarejestrować, aby faktycznie pobrać pieniądze. Jeśli nie zarejestrujesz jej w okresie autoryzacji (zwykle 7 dni), blokada zostanie zwrócona na kartę klienta. To tak, jakby hotel zablokował Twoją kartę na wypadek nieprzewidzianych wydatków.

Płatność można przechwycić na dwa sposoby: w aplikacji otwórz menu, przejdź do Płatności i przeciągnij niezarejestrowaną płatność, aby ją przechwycić — lub skorzystaj z Stripe Dashboard na stronie dashboard.stripe.com/payments.

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 5 z 7

Masz więcej pytań? Wyślij zgłoszenie

Komentarze

Komentarze: 0

Zaloguj się, aby dodać komentarz.