Anda boleh menambah pelanggan sebelum membuat caj dengan mengetik butang Pelanggan pada skrin papan kekunci. Dari situ, anda akan mendapat borang untuk butiran pelanggan dan/atau e-mel untuk resit mereka. Apa sahaja yang anda masukkan akan disimpan ke akaun Stripe anda dan resit akan diemelkan secara automatik.
Menjimatkan pelanggan membolehkan anda mengenakan bayaran kepada mereka sekali lagi kemudian — maklumat pembayaran mereka disimpan dengan selamat di Stripe. Anda boleh melihat pelanggan anda pada bila-bila masa dalam Stripe Dashboard anda: dashboard.stripe.com/customers.