Trumpas atsakymas: jūsų Stripe Dashboard liko dar vienas paspaudimas. Kai Payment for Stripe atjungia jūsų paskyrą, Stripe paprašo užbaigti perdavimą. Kol to nepadarysite, jūsų paskyra vis tiek bus rodoma kaip valdoma Payment – ir kitos programos, tokios kaip „WooCommerce“, „MemberPress“ ar „Pretix“, negalės prie jos prisijungti.
Savo Stripe Dashboard pamatysite tokią reklamjuostę:
Kaip užbaigti perėjimą
- Prisijunkite prie Stripe Dashboard žiniatinklio naršyklėje.
- Raskite reklamjuostę su užrašu „ Užbaigti perėjimą iš mokėjimo į nustatymų tvarkymą“.
- Spustelėkite „Perkelti paskyrą“ ir patvirtinkite.
Štai ir viskas. Jūsų paskyra vėl yra įprasta Stripe paskyra ir galite prijungti bet kurią jums patinkančią platformą.
Nematote reklamjuostės?
Pirmiausia įsitikinkite, kad atjungimas pavyko: Stripe Dashboard atidarykite prijungtas programas. Jei Payment for Stripe vis dar rodomas sąraše, atjunkite jį adresu payment.co/disconnect ir grįžkite, kad pamatytumėte reklamjuostę. Jei jo nėra sąraše ir Stripe vis tiek rodo, kad jūsų sąskaita yra kontroliuojama, atsakykite mums ir nurodykite savo Stripe paskyros ID (jis prasideda acct_) ir mes tai išspręsime su Stripe.
Sukūrėte Stripe paskyrą Payment programėlėje arba mūsų S700 sąrankoje?
Šios paskyros nustatomos naudojant Payment for Stripe, todėl vienos iš jų panaikinimas gali būti papildomas žingsnis iš Stripe “ pusės. Atsiųskite mums savo paskyros ID ir mes tuo pasirūpinsime.
Ar ką nors prarasiu?
Ne. Jūsų mokėjimai, išmokėjimai, klientai ir produktai lieka jūsų Stripe paskyroje. Pašalinama tik mokėjimo prieiga.
Norite sugrįžti vėliau?
Pirmiausia užbaikite perkėlimą, tada vėl prisijunkite prie Payment programėlės.
Komentarai
0 komentarų
Komentarai prie šio straipsnio nėra leidžiami