Ugrás a fő tartalomhoz

Stripe azt írja ki, hogy „A Platform Payment hozzáférését eltávolították a fiókodról”.

Rövid válasz: Payment for Stripe leválasztották Stripe fiókodról. A banner Stripe-é, nem az alkalmazásé. Az alkalmazás újbóli használatához fejezd be az átállást Stripe Dashboard, majd jelentkezz be az alkalmazásba.

Miért történik

A teljes banneren ez áll:

A Platform Payment hozzáférését eltávolították a fiókodról. Előfordulhat azonban, hogy beállításokat alkalmaztak… A beállítások visszaállításához állítsd át a fiókodat. Lépj kapcsolatba a Paymenttel, ha úgy gondolod, hogy ez hiba volt.

Ez azt jelenti, hogy Stripe-fiókod és Payment for Stripe közötti kapcsolat megszakadt. Ez akkor történik, amikor a fiókot leválasztják a payment.co/disconnect oldalról, vagy eltávolítják Stripe ban. A fizetéshez alkalmazott beállítások a fiókban maradnak, amíg át nem helyezed. A fizetéseid, kifizetéseid, ügyfeleid és termékeid Stripe-fiókodban maradnak.

Ha le akartad bontani a kapcsolatot

A Follow Stripe továbbra is azt írja ki, hogy a fiókomat Payment irányítja a leválasztás után. Végigvezet az átmeneti lépésen.

Ha nem tette meg, és továbbra is használni szeretné az alkalmazást

  1. Stripe Dashboard először fejezd be az átmenetet a bannerről.
  2. Nyissa meg az alkalmazást, és koppintson Bejelentkezés Stripe-fiókkal elemre.

    Fizetés Stripe-pal üdvözlőképernyőn a Bejelentkezés Stripe-pal gombbal

  3. Válaszd ki ugyanazt a Stripe fiókot, amelyet korábban használtál.

Teljes lépések: Csatlakoztassa újra Stripe-fiókját az alkalmazáshoz. Ha az alkalmazás ehelyett új Stripe fiókot hoz létre, tekintse meg az Az alkalmazás új Stripe-fiók létrehozását kéri című részt.

Nem tudod, ki választotta le? Küldd el nekünk Stripe fiókod azonosítóját ( acct_ karakterlánccal kezdődik), és megnézzük.

Elakadtál? Lépj velünk kapcsolatba az alkalmazáson keresztül: nyisd meg a menüt, koppints Segítség, majd a jobb felső sarokban található levelezés ikonra.

Hasznos volt ez a cikk?
0/0 szavazó hasznosnak találta ezt