Mit jelent a „Nem lefotózva”?

  • Frissítve

Amikor a „Csak engedélyezés” funkciót használod, a fizetést visszatartjuk, de még nem terheljük meg – a pénz tényleges beszedéséhez először le kell zárnod a számládat. Ha az engedélyezési időszakon belül (általában 7 nap) nem zárolod a számládat, a zárolás visszakerül az ügyfél kártyájára. Ez olyan, mintha egy szálloda zárolna egy összeget a kártyádon a járulékos költségek miatt.

Kétféleképpen rögzíthetsz fizetést: az alkalmazásban nyisd meg a menüt, menj Fizetések menüpontra, és húzd el az ujjaddal a rögzítetlen fizetést – vagy Stripe Dashboard a dashboard.stripe.com/payments címen.

Hasznos volt ez a cikk?

7/5 szavazó hasznosnak találta ezt

További kérdései vannak? Kérelem beküldése

Hozzászólások

0 hozzászólás

Hozzászólások írásához jelentkezzen be.