Stripe ütleb ikka, et minu kontot kontrollib ka pärast ühenduse katkestamist Payment

  • Updated

Lühike vastus: teie Stripe Dashboard on veel üks klõps. Kui Payment for Stripe teie konto lahti ühendab, palub Stripe teil üleandmine lõpule viia. Kuni te seda ei tee, kuvatakse teie kontot endiselt Payment poolt hallatavana – ja teised rakendused, näiteks WooCommerce, MemberPress või Pretix, ei saa sellega ühendust luua.

Näete oma Stripe Dashboard sellist bännerit:

ÄRA_KUSTUTA.png

Kuidas üleminek lõpule viia

  1. Logige veebibrauseris sisse Stripe Dashboard.
  2. Leidke ribareklaam kirjaga „ Lõpetage üleminek makselt seadete haldamisele”.
  3. Klõpsake valikul „Üleminek kontole” ja kinnitage.

Ongi kõik. Sinu konto on jälle tavaline Stripe konto ja saad ühendada mis tahes platvormiga.

Ei näe bännerit?
Esmalt veendu, et ühenduse katkestamine õnnestus: ava oma Stripe Dashboard Ühendatud rakendused ”. Kui Payment for Stripe on endiselt loendis, katkestage see aadressil payment.co/disconnect ja seejärel tule uuesti ribareklaami vaatama. Kui seda pole loendis ja Stripe ütleb endiselt, et teie kontot kontrollitakse, vastake meile oma Stripe konto ID-ga (see algab numbriga acct_) ja me lahendame selle Stripe.

Kas lõite oma Stripe konto Payment või meie S700 seadistuses?
Need kontod on seadistatud Payment for Stripe kaudu, seega konto vabastamine võib Stripe poolt olla lisasamm. Saatke meile oma konto ID ja me tegeleme sellega.

Kas ma kaotan midagi?
Ei. Teie maksed, väljamaksed, kliendid ja tooted jäävad kõik teie Stripe kontole. Eemaldatakse ainult maksete juurdepääs.

Kas soovite hiljem tagasi tulla?
Lõpeta esmalt üleminek ja seejärel logi uuesti Payment rakendusse sisse.

Kas see artikkel oli abiks?

0 kasutajale 0st oli see abiks

Kas Sa ei leidnud mõnele küsimusele vastust? Sisesta pöördumine

Kommentaarid

0 comments

Artiklile kommentaaride lisamise võimalus on suletud.