Ακύρωση του εταιρικού σας προγράμματος ή αποσύνδεση της εφαρμογής

  • Ενημέρωση

Σύντομη απάντηση: εκτός αν έχετε πρόγραμμα Enterprise, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της συνδρομής. Η εφαρμογή δεν έχει μηνιαία χρέωση — πληρώνετε μόνο την χρέωση εφαρμογής 1,2% όταν πραγματοποιείτε μια πληρωμή. Για να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε Payment for Stripe, αποσυνδέστε τον λογαριασμό σας Stripe. Οι κάτοχοι προγραμμάτων Enterprise μπορούν επίσης να ακυρώσουν το πρόγραμμα από τον πίνακα ελέγχου Enterprise.

Πώς μπορώ να ακυρώσω το πρόγραμμα Enterprise που έχω;

  1. Συνδεθείτε στο enterprise.payment.co με τον λογαριασμό κατόχου.
  2. Άνοιγμα Χρέωσης.
  3. Πατήστε Διαχείριση συνδρομής. Αυτό ανοίγει τη σελίδα χρέωσης της Stripe για το πρόγραμμά σας, όπου μπορείτε να το ακυρώσετε.

Μόλις λήξει το πρόγραμμα, η χρέωση της εφαρμογής σας επιστρέφει στο τυπικό 1,2%. Η ακύρωση σταματά τις μελλοντικές χρεώσεις. Δεν επιστρέφουμε το υπόλοιπο της περιόδου χρέωσης για την οποία έχετε ήδη πληρώσει.

Πώς μπορώ να αποσυνδέσω τον λογαριασμό μου Stripe;

  1. Μεταβείτε στο paymentforstripe.com/disconnect και πατήστε Αποσύνδεση του λογαριασμού σας Stripe.
  2. Συνδεθείτε στο Stripe για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας.
  3. Ελέγξτε το όνομα της επιχείρησης, το email και το αναγνωριστικό λογαριασμού και, στη συνέχεια, πατήστε Αποσύνδεση λογαριασμού.

Μπορείτε να ελέγξετε ξανά ότι λειτούργησε στο dashboard.stripe.com/account/applications. Η αποσύνδεση ακυρώνει επίσης αμέσως ένα εταιρικό πρόγραμμα.

Τι συμβαίνει με τις πληρωμές και τα δεδομένα μου;

Τίποτα δεν διαγράφεται. Ο λογαριασμός σας Stripe, το ιστορικό πληρωμών και οι πληρωμές σας παραμένουν ακριβώς εκεί που βρίσκονται στο Stripe. Η εφαρμογή απλώς δεν μπορεί πλέον να δεχτεί πληρωμές για αυτόν τον λογαριασμό. Αλλάξατε γνώμη; Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε ξανά με Stripe.

Η αποσύνδεση είναι το ίδιο πράγμα;

Όχι. Αποσύνδεση στην εφαρμογή αποσυνδέει μόνο το συγκεκριμένο τηλέφωνο ή tablet — ο λογαριασμός σας Stripe παραμένει συνδεδεμένος. Χρησιμοποιήστε την παραπάνω σελίδα αποσύνδεσης για να διακόψετε πλήρως τους δεσμούς.

Stripe μου ζητάει να κάνω "Μετάβαση σε λογαριασμό".

Αυτό είναι το τελευταίο βήμα αποσύνδεσης. Να τι σημαίνει: Ολοκλήρωση της μετάβασης του λογαριασμού Stripe μετά την κατάργηση της εξουσιοδότησης.

Θέλετε να κλείσετε και τον λογαριασμό σας Stripe;

Αποσυνδεθείτε πρώτα και, στη συνέχεια, κλείστε τον από τον Stripe Dashboard. Περισσότερα εδώ: Πώς μπορώ να κλείσω τον λογαριασμό μου;

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;

0 στους 0 το βρήκαν χρήσιμο

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Υποβολή αιτήματος

Σχόλια

0 σχόλια

Πραγματοποιήστε είσοδο για να αφήσετε ένα σχόλιο.