Pokud použijete funkci Pouze autorizovat, platba je zablokována, ale ještě není stržena – pro skutečné vyzvednutí peněz ji budete muset zaúčtovat. Pokud platbu nezaúčtujete v rámci autorizačního lhůty (obvykle 7 dní), bude blokace uvolněna zpět na kartu vašeho zákazníka. Je to jako kdyby hotel zablokoval vaši kartu na úhradu dodatečných výdajů.
Platbu můžete zaznamenat dvěma způsoby: v aplikaci otevřete nabídku, přejděte na Platby a přejetím prstem po nezaznamenané platbě ji zaznamenáte – nebo z Stripe Dashboard na adrese dashboard.stripe.com/payments.
Komentáře
0 komentářů
Prosím přihlaste se, abyste mohli napsat komentář.