Прескачане към основното съдържание

Премахване или прекъсване на връзката с четец

Кратък отговор: Прекъсвате връзката с четец в приложението и премахвате интелигентен четец от акаунта си в Stripe Dashboard. Прекъсването не изтрива четеца, нито засяга плащанията ви. Можете да го свържете отново по всяко време.

Изключване на четец в приложението

На iPhone:

  1. Отворете менюто на приложението.
  2. Намерете името на вашия четец под секцията за четец на карти. It say Докоснете, за да прекъснете връзката.

    Меню на приложението със свързан четец, показващ „Докоснете за прекъсване“

  3. Докоснете го. Ще видите „Четецът е изключен“.

На Android:

  1. Докоснете бутона на четеца в горната част на клавиатурата (той показва името на вашия четец).
  2. Докоснете „Изключване на четеца“.

На iPhone приложението също спира автоматичното свързване с този четец, така че няма да се свърже отново следващия път, когато отворите приложението.

Премахване на интелигентен четец от вашия акаунт

Умните четци ( Stripe Reader S700, S710 и T600, както и BBPOS WisePOS E) са регистрирани към местоположение във вашия Stripe акаунт. Приложението не може да ги отрегистрира. За да премахнете такъв, влезте в Stripe Dashboard и отворете страницата „Терминални четци“, където е посочен всеки регистриран четец.

Bluetooth четците ( Stripe Reader M2, BBPOS WisePad 3) не е необходимо да се премахват. Изключете ги в приложението и след това ги изключете.

Четецът е свързан с друго устройство?
Четецът работи само с едно устройство в даден момент. Ако приложението показва, че е свързан с друго устройство, първо го изключете оттам.

Беше ли полезна тази статия?
0 от 0 считат материала за полезен