Īsa atbilde: Jūs pievienojat darbiniekus savā Enterprise kontā vietnē enterprise.payment.co. Katram darbinieka pieteikšanās vārdam ir vienādas atļaujas: iekasēt maksu un atmaksāt naudu, bez piekļuves Stripe vai jūsu finanšu informācijai. Jūs kontrolējat, kuras izvēlnes viņi redz un kā norēķināšanās notiek visiem.
Pievienot darbinieku
- Piesakieties vietnē enterprise.payment.co un atveriet sadaļu Lietotāji.
- Noklikšķiniet uz Pievienot lietotāju.
- Ievadiet viņu pilnu vārdu, E-pasts un Parole (vismaz 12 rakstzīmes) un pēc tam noklikšķiniet uz “Izveidot lietotāju”.
- Kopīgojiet paroli ar viņiem tieši. E-pastā, ko viņi saņems, ir lejupielādes saites un pieteikšanās palīdzība, bet ne parole.
Lai pievienotu lietotājus, ir nepieciešams pievienots Stripe konts un aktīvs plāns. Ja trūkst opcijas “Pievienot lietotāju”, atzīmējiet sadaļu “Plāns un norēķini”.
Ko darbinieki var darīt
Darbinieki var jūsu vārdā izveidot maksājumus un apstrādāt atmaksas. Viņi nevar redzēt jūsu finanšu datus, pieteikties jūsu Stripe kontā vai Enterprise vietnē. Viņi arī nevar pievienot produktus lietotnē.
Ko jūs varat kontrolēt
- Menus: in App Customization, turn off Maksājumi, Klienti, Rēķini, Maksājumu saites, Abonementi, Kuponi, or Izmaksas lai paslēptu tos no savas komandas lietotnes.
- Norēķināšanās: dzeramnauda ( katra ierīce pati izvēlas, vienmēr lūgt dzeramnaudu, nekad neprasīt dzeramnaudu), atļaut iekasēt maksu no esošajiem klientiem un sākt ar produktu sarakstu.
- Produkti: piešķiriet darbiniekam savu produktu sarakstu, lai viņš redzētu tikai tās preces, kuras esat viņam atzīmējis. Skatiet sadaļu Rādīt katram darbiniekam tikai viņa produktus.
Izmaiņas stājas spēkā lietotnēs nākamajā reizē, kad tās tiek atvērtas.
Vai es varu liegt vienai personai atmaksāt naudu?
Ne šodien. Atmaksas ir vienādas visiem darbiniekiem. Maksājumi izvēlnes paslēpšana neļauj darbiniekiem piekļūt iepriekšējiem pārdošanas darījumiem. Lai atņemtu piekļuvi vienai personai, sadaļā Lietotāji izmantojiet Izrakstīties vai Dzēst blakus šīs personas vārdam.
Noņemt vai atteikties no personāla
Noklikšķiniet uz Izrakstīties rindā, lai izrakstītu šo personu no mobilās lietotnes, veicot nākamo darbību. Izrakstīties no visiem lietotājiem tiek darīts visai komandai. Dzēst noņem lietotāju.