Stručná odpověď: Vaše historie se neztratí. Stripe pro aplikaci vytvořil samostatný podúčet a vaše platby jsou tam. Přepněte na něj z názvu účtu v levém horním rohu Stripe Dashboard.
Stripe zavedl vylepšení ochrany osobních údajů, které vám omezuje propojení stejného účtu Stripe s více platformami (jako je Shopify a Payment aplikace). [0] Proto byl z vašeho „hlavního účtu“ vytvořen nový „podúčet“, který obsahuje přesně stejné informace. [1]
Tato změna mnoho lidí překvapila. Nejčastější problémy, s nimiž se setkáváme:
- Uživatelé si nebyli vědomi toho, že byly vytvořeny nové účty
- Nezobrazují se vaše produkty, i když si myslíte, že jste je přidali
- Platby se nezobrazují na očekávaném účtu
- Nelze se připojit ke čtečce karet, o které jste si mysleli, že ji máte nastavenou
Změna provedená společností Stripe má několik výhod, včetně:
- Vaše soukromí je posíleno. Díky odděleným účtům mohou různé platformy Stripe vidět pouze aktivitu vytvořenou na jejich platformě (a nikoli celou vaši historii Stripe).
- K tomuto podúčtu máte přístup kdykoli přímo z vašeho Stripe Dashboard. Kliknutím na název/logo vaší společnosti v levém horním rohu přepnete na druhý účet.
- Vaše platby se neztratí, pouze se odepíší na „podúčet“ se stejnými bankovními údaji jako váš „hlavní účet“.
[0] https://stripe.com/docs/connect/oauth-changes-for-standard-platforms
[1] https://stripe.com/docs/multiple-accounts